De aansluitservice voor modern Nederland                                                     Tel:+31(0)85-8223000         E-mail:sales@doe-nu-slim.nl

Bizawards altena 2018

Volgens de jury scoort Sandy met haar bedrijf DNS als volgt op de gestelde criteria.

Visie, strategie en kritische succesfactoren

Sandy en haar partner Dennis zagen al vroeg in dat acquisitie meer is dan simpelweg bellen. Zij ontwikkelden een concept waarbij strategie, tactiek, onderscheidend vermogen belangrijke pijlers zijn. Dat dit succesvol was, blijkt uit het feit dat zij grote namen tot hun klantenkring mogen rekenen. Wat ook van visie getuigt, is het feit dat DNS als een van de weinige partijen in de (internationale) markt compliant is: Zij voldoen aan de strenge (privacy-) wetgeving.

AVG

De grootste kritische succesfactor bij DNS zijn de medewerkers. Sandy heeft tijdens het bezoek van de jury laten zien hoe zij en haar partner Dennis de kwaliteit van de medewerkers borgt. Ze hebben klant en medewerkerstevredenheid hoog in het vaandel staan en houdt de vinger aan de pols.

Bedrijfsresultaten van de onderneming

Het bedrijf  is financieel gezond. Doe nu slim heeft trouwe (grote) klanten die een stevige basis vormen.

Acquisitie- en bedrijfsplan

Als acquisiteur voor klanten heeft DNS ook zelf een doortimmerd acquisitieplan. Het bedrijfsplan is ook helder. Doe nu slim richt zich op verschillende activiteiten: telefoonservice, (meertalige) klantenservice, contract- en relatiemanagement, mystery calls, afspraken- en agendabeheer en aanmeldingen verwerken. Tegelijktijdig is DNS continu op zoek naar nieuwe product-marktcombinaties en proberen zij deze ook uit.

Innovatie, duurzaamheid (PPP), MVO en creativiteit

Ze maken gebruik van innovatieve ontwikkelingen op het gebied van telefonie en datacommunicatie, wat het mogelijk maakt dat medewerkers namens alle klanten kunnen optreden zonder dat de klant dat merkt. Op het kantoor geven real-time-schermen data weer en kan Sandy met medewerkers meeluisteren als dit voor opleidingsdoeleinden nodig is. Doe nu slim is een erkend leerbedrijf en biedt leerlingen de kans via een BOL- of BBL-route aan de slag te gaan.

Marketing, klantrelaties, marktpositie en -propositie

Ze nemen klanten werk uit handen en weet dat goed te communiceren en te ‘vermarkten’. Zij hebben een goede marktpositie en werken voor grote namen zoals Bose, Iveco, diverse telefoonproviders en energieleveranciers.

Look & feel van de onderneming

Bij het bedrijfsbezoek kreeg de jury het gevoel bij een ‘familiebedrijf’ te zijn. Sandy en haar partner Dennis werken nauw samen en vullen elkaar aan. Zij hebben oog voor de medewerkers en geven hen de ruimte zich te ontplooien.

Onderscheiden / veelbelovend / spetterend / innovatief

Ze ontzorgen de klanten en heeft een voorsprong op de concurrentie omdat de compliance ten aanzien van (inter)nationale regelgeving goed voor elkaar is. Dit kan samen met de nieuwe concepten en marketingstrategieën die zij aan het ontwikkelen zijn tot meer business leiden. Veelbelovend dus!

De jury wenst Sandy en Dennis veel succes

bizawards altena 2018

Jury BizAwards Altena 2018
De jury achter de ondernemersverkiezing bestaat uit vier ondernemers en een wethouder. Zij toetsen op basis van de diverse criteria alle kandidaten. Dit proces staat onder toeziend oog van De Rivieren Notarissen en wel dat van notaris Stephan de Kort. 

• Steffanie van der Maas – Manager Grootzakelijk Rabobank 
• Kees de Vries – Directeur Van Noordenne Accountants
 Karin Struijk – Programmamanager Werkendam Maritime Industries
 Matthijs van Oosten – Wethouder EZ 
• Voorzitter Sandra Paans Directeur van ‘De Werkendamse’

Video afspelen

met Doe nu Slim

Wat zeggen klanten over de aansluitservice voor modern Nederland?
Familie Versfeld
Familie Versfeld
Fijn geholpen
Lees verder
Fijn geholpen door Doe Nu Slim Ze hebben mij geholpen met verschillende voorzieningen zodat ik nu heb wat ik echt wil en nodig heb. Ze bieden echt een totaalpakket aan! + Vriendelijk personeel + duidelijk verhaal + snel geregeld
Familie Kayen
Familie Kayen
Gemakkelijk
Lees verder
Fijn geholpen door Doe Nu Slim Ze hebben mij geholpen met verschillende voorzieningen zodat ik nu heb wat ik echt wil en nodig heb. Ze bieden echt een totaalpakket aan! + Vriendelijk personeel + duidelijk verhaal + snel geregeld
Familie Broos
Familie Broos
Meer bespaard
Lees verder
Nadat ik zonnepanelen heb laten installeren dacht ik al te genoeg te besparen. Door Doe Nu Slim zie ik dat er nog meer bespaard kan worden door de juiste leverancier te kiezen.
Previous
Next

Ook verduurzamen & Besparen

Start met besparen!

En laten we met ze alle Nederland duurzaam maken!
Neem contact met mij op!
logo conscience calling

Onze complaince score op internationale markt

92.02%

Wij zijn 1 op de 6 bedrijven in Nederland die complaint zijn op de internationale markt!
Neem contact met mij op!

Partner Worden?

van Doe nu Slim

Wordt ook Partner van ons!

En laten we met ze alle door samenwerken, Nederland duurzaam maken
Ik wil partner worden