Cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer informatie

bizawards altena 2018

Winnaar Biz Awards 2018

Volgens de jury scoort Sandy met haar bedrijf DNS als volgt op de gestelde criteria.

Visie, strategie en kritische succesfactoren

Sandy en haar partner Dennis zagen al vroeg in dat acquisitie meer is dan simpelweg bellen. Zij ontwikkelden een concept waarbij strategie, tactiek, onderscheidend vermogen belangrijke pijlers zijn. Dat dit succesvol was, blijkt uit het feit dat zij grote namen tot hun klantenkring mogen rekenen. Wat ook van visie getuigt, is het feit dat DNS als een van de weinige partijen in de (internationale) markt compliant is: Zij voldoen aan de strenge (privacy-) wetgeving.

De grootste kritische succesfactor bij DNS zijn de medewerkers. Sandy heeft tijdens het bezoek van de jury laten zien hoe zij en haar partner Dennis de kwaliteit van de medewerkers borgt. DNS heeft klant en medewerkerstevredenheid hoog in het vaandel staan en houdt de vinger aan de pols.

Bedrijfsresultaten van de onderneming

DNS  is financieel gezond. DNS  heeft trouwe (grote) klanten die een stevige basis vormen.

Acquisitie- en bedrijfsplan

Als acquisiteur voor klanten heeft DNS ook zelf een doortimmerd acquisitieplan. Het bedrijfsplan is ook helder. DNS richt zich op verschillende activiteiten: telefoonservice, (meertalige) klantenservice, contract- en relatiemanagement, mystery calls, afspraken- en agendabeheer en aanmeldingen verwerken. Tegelijktijdig is DNS continu op zoek naar nieuwe product-marktcombinaties en proberen zij deze ook uit.

Innovatie, duurzaamheid (PPP), MVO en creativiteit

DNS maakt gebruik van innovatieve ontwikkelingen op het gebied van telefonie en datacommunicatie, wat het mogelijk maakt dat medewerkers namens alle klanten kunnen optreden zonder dat de klant dat merkt. Op het kantoor geven real-time-schermen data weer en kan Sandy met medewerkers meeluisteren als dit voor opleidingsdoeleinden nodig is. DNS is een erkend leerbedrijf en biedt leerlingen de kans via een BOL- of BBL-route aan de slag te gaan.

Marketing, klantrelaties, marktpositie en -propositie

DNS neemt klanten werk uit handen en weet dat goed te communiceren en te ‘vermarkten’. Zij hebben een goede marktpositie en werken voor grote namen zoals Bose, Iveco, diverse telefoonproviders en energieleveranciers.

Look & feel van de onderneming

Bij het bedrijfsbezoek kreeg de jury het gevoel bij een ‘familiebedrijf’ te zijn. Sandy en haar partner Dennis werken nauw samen en vullen elkaar aan. Zij hebben oog voor de medewerkers en geven hen de ruimte zich te ontplooien.

Onderscheiden / veelbelovend / spetterend / innovatief

DNS ontzorgt de klanten en heeft een voorsprong op de concurrentie omdat de compliance ten aanzien van (inter)nationale regelgeving goed voor elkaar is. Dit kan samen met de nieuwe concepten en marketingstrategieën die zij aan het ontwikkelen zijn tot meer business leiden. Veelbelovend dus!

De jury wenst Sandy en Dennis veel succes

Jury BizAwards Altena 2018
De jury achter de ondernemersverkiezing bestaat uit vier ondernemers en een wethouder. Zij toetsen op basis van de diverse criteria alle kandidaten. Dit proces staat onder toeziend oog van De Rivieren Notarissen en wel dat van notaris Stephan de Kort. 

• Steffanie van der Maas – Manager Grootzakelijk Rabobank Altena
• Kees de Vries – Directeur Van Noordenne Accountants
 Karin Struijk – Programmamanager Werkendam Maritime Industries
 Matthijs van Oosten – Wethouder EZ gemeente Werkendam
• Voorzitter Sandra Paans Directeur van ‘De Werkendamse’