De aansluitservice voor modern Nederland                                                     Tel:+31(0)85-8223000         E-mail:sales@doe-nu-slim.nl

Partners Laadpalen

Zichtbaar

Ondernemerschap zichtbaar maken in een regio vol markante ondernemers.

Versterken

Ondernemerschap versterken waar gewenst en zinvol.

Waarderen

Inventief en creatief ondernemerschap waarderen.

Verbinden

Door waardering ontstaat verbinding. 

Even voorstellen:

Hemmes Installatietechniek is een installatiebedrijf dat in 1974 is opgericht door Wout Hemmes. Dhr. Hemmes is het bedrijf als eenmanszaak gestart vanaf het toenmalige huisadres aan de oude Gracht te Coevorden.
Dhr. Hemmes had de voorgaande jaren in een soortgelijk bedrijf veel ervaring opgedaan en besloot uiteindelijk in 1974 de stap te zetten naar het zelfstandig ondernemerschap.

De zaken liepen voorspoedig en in 1980 werd een nieuw bedrijfspand met woning, gebouwd aan de Morseweg te Coevorden. In 1980 was de verwachting dat het pand groot genoeg was om jaren vooruit te kunnen. Het bedrijf bleef echter doorgroeien met als gevolg dat, sneller dan verwacht, alweer moest worden uitgekeken naar een nog groter pand. 

Even voorstellen:

Welke energie kunt u duurzaam opwekken?

Warmte, Een groot deel van uw energievraag bestaat uit warmte. Warmte kunt u met verschillende onderdelen duurzaam opwekken.Elektriciteit

Thuis verbruikt u elektriciteit voor het licht en elektrische apparaten. Elektriciteit kunt u zelf duurzaam opwekken en opslaan voor eigen gebruik.

Even voorstellen:

PyroSolar was 10 jaar geleden al zover dat wij decentrale duurzame energiesystemen aanboden om de klant onafhankelijk te maken van de nuts voorzieningen. Wij vonden toen dat decentrale energie opwekking  de toekomst had en dat vinden we nog.

Nu zien wij tal van kopieën op de markt en het is erg in `Milieubewust` te zijn. Een `nul energie woning ` van uw woning maken kan in vele gevallen, maar niet altijd.

Wij bieden maatwerk systemen aan. Dat is anders dan de commerciële systemen. Door specifiek maatwerk en niet gebonden te zijn aan een merk kennen wij alleen onze grenzen.

Even voorstellen:

Onze missie is grootschalig gebruik van duurzame energie op de Nederlandse markt mogelijk te maken om

daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan de CO2 reductie doelstelling van 2020.

Ons streven hierbij is de beste prijs – kwaliteitsverhouding te leveren naar zowel de consument als de industrie.Wij scannen duurzame ontwikkelingen in de hele keten (van zand tot klant).Met onze vaste partners zorgen wij voor een uitstekende kwaliteit tegen lage kosten, zowel in de productie als bij het plaatsen van uw complete systeem.

Wij leveren gebouw isolatie, zonnepanelen, zonneboilers, LED verlichting en andere duurzame oplossingen.

Indien gewenst komen wij graag bij u langs voor een deskundig advies en een toegesneden offerte.

Even voorstellen:

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties. Dit geeft u als klant de zekerheid dat u een goede, betrouwbare en nette afwerking krijgt van de door u gewenste installatie.

Vraag gerust een offerte aan. U zult zien dat de prijzen erg meevallen! TIB Woortman komt graag bij u langs om een goede inschatting van de situatie te kunnen maken. Er wordt een portfolio meegenomen, zodat u een goede inschatting kunt maken van de producten en diensten die geleverd zullen worden.

Even voorstellen:

Zon en Energie is een onderdeel van Installatiebedrijf Floor b.v. uit Culemborg en houdt zich bezig met zonne-energie; zonnepanelen, zonnecollectoren en omvormers.

Een investering in zonnepanelen of zonnecollectoren levert u niet alleen goed financieel rendement op, maar u draagt ook bij aan een schoner milieu door de lagere CO2 uitstoot ten opzichte van andere energiebronnen.

Ervaringen met Doe nu Slim

Wat zeggen klanten over ons?

Fijn geholpen door Doe Nu Slim
Ze hebben mij geholpen met verschillende voorzieningen zodat ik nu heb wat ik echt wil en nodig heb. Ze bieden echt een totaalpakket aan!

+ Vriendelijk personeel
+ duidelijk verhaal
+ snel geregeld

Score: 9.6
9/10
Fam. Versfeld - Sleeuwijk

Via Pebble Green Systems kreeg ik de tip om via Doe Nu Slim mijn voorzieningen te laten regelen. Via een handige link kon ik gemakkelijk al mijn wensen aangeven en wist ik meteen wat ik hier per maand voor kwijt zou zijn. Zij hebben er daarna voor gezorgd dat ik werd aangemeld en had ik hier zelf geen omkijken meer naar.

Score: 8.4
8/10
Fam. Kayen - Eethen

Nadat ik zonnepanelen heb laten installeren dacht ik al te genoeg te besparen. Door Doe Nu Slim zie ik dat er nog meer bespaard kan worden door de juiste leverancier te kiezen.

Score: 9.1
9/10
Fam. Broos - Sprundel
Wilt u ook verduurzamen & Besparen
Neem contact met ons op

Tel: +31(0)85-8223000

Partner Worden

Onze overige diensten: dns solutions

Wilt u ook verduurzamen & Besparen

Mail dan met ons op

Mail: sales@doe-nu-slim.nl