De aansluitservice voor modern Nederland                                                     Tel:+31(0)85-8223000         E-mail:sales@doe-nu-slim.nl

Partners Warmtepompen

Zichtbaar

Ondernemerschap zichtbaar maken in een regio vol markante ondernemers.

Versterken

Ondernemerschap versterken waar gewenst en zinvol.

Waarderen

Inventief en creatief ondernemerschap waarderen.

Verbinden

Door waardering ontstaat verbinding. 

Frythermo Warmtepompen B.V.
Frythermo Warmtepompen B.V.
Lees verder
Frythermo is een klein bedrijf, gevestigd in het Friese Franeker. Het bedrijf werd opgericht in het jaar 2003 als eenmanszaak. In de loop der jaren is het uitgebreid tot een klein en overzichtelijk bedrijf. Frythermo biedt u de mogelijkheid te kiezen uit verschillende opties. Van het leveren van materiaal tot de volledige installatie van uw vloerverwarming. Wilt u een aangename warmte in huis? En wilt u dat de radiatoren de geschiedenis in gaan? Dan bent u bij Frythermo aan het juiste adres!
Halmtech
Halmtech
Lees verder
Halmtech heeft PV systemen in het assortiment. Er is veel keus in de markt en het is niet altijd even makkelijk om de “appels van de peren“ te onderscheiden. Halmtech voert in de systemen 3 merken panelen van gerenomeerde fabrikanten.
Hemmes Installatietechniek
Hemmes Installatietechniek
Lees verder
Hemmes Installatietechniek is een installatiebedrijf dat in 1974 is opgericht door Wout Hemmes. Dhr. Hemmes is het bedrijf als eenmanszaak gestart vanaf het toenmalige huisadres aan de oude Gracht te Coevorden. Dhr. Hemmes had de voorgaande jaren in een soortgelijk bedrijf veel ervaring opgedaan en besloot uiteindelijk in 1974 de stap te zetten naar het zelfstandig ondernemerschap. De zaken liepen voorspoedig en in 1980 werd een nieuw bedrijfspand met woning, gebouwd aan de Morseweg te Coevorden. In 1980 was de verwachting dat het pand groot genoeg was om jaren vooruit te kunnen. Het bedrijf bleef echter doorgroeien met als gevolg dat, sneller dan verwacht, alweer moest worden uitgekeken naar een nog groter pand.
Installatiebedrijf Jos Schepers B.V.
Installatiebedrijf Jos Schepers B.V.
Lees verder
Als ervaren loodgieter en installateur zijn wij u graag van dienst op het gebied van centrale verwarming, badkamers, dakbedekking, dakgoten, leidingwerk, verstoppingen, lekkages en duurzame oplossingen. Wij geven u graag een gedegen advies en werken met kwalitatief hoogwaardige producten. Bovendien heeft u dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verwarmings- en loodgieterswerk altijd de zekerheid van een vakkundige installatie. Heeft u onverhoopt last van een storing of lekkage? Onze storingsdienst is snel ter plaatse voor een deskundige reparatie! Wij zijn met name werkzaam in de regio Veghel, Boekel, Landerd, Gemert en Uden.
Intu
Intu
Lees verder
Welke energie kunt u duurzaam opwekken? Warmte, Een groot deel van uw energievraag bestaat uit warmte. Warmte kunt u met verschillende onderdelen duurzaam opwekken.Elektriciteit Thuis verbruikt u elektriciteit voor het licht en elektrische apparaten. Elektriciteit kunt u zelf duurzaam opwekken en opslaan voor eigen gebruik.
NPS Duurzaam B.V.
NPS Duurzaam B.V.
Lees verder
Van zonnepanelen tot LED verlichting en van omvormers tot warmtepompen, zonneboilers en energieopslag. Lokale installateur NPS Duurzaam BV uit Den Bosch is – sinds de start in 2012 – specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen. Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een oplossing op maat voor onze klanten te vinden. Onze deskundigheid en objectief advies maakt dat wij de afgelopen 7 jaar al veel woningen en bedrijfspanden hebben voorzien van zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame energieoplossingen. Wij zijn actief in de regio Den Bosch en hebben tevreden klanten in onder andere Boxtel, Waalwijk, Schijndel, Zaltbommel en Kerkdriel.
Prefatix B.V.
Prefatix B.V.
Lees verder
Wij zijn er voor de klant die een persoonlijke aanpak wenst. Wij willen graag met u in gesprek over uw wensen. Hoe zit uw huis eruit? Wij kijken met u mee om te zien en beoordelen wat obstakels zijn. Maar vooral wat daarbij de mogelijkheden zijn! U kunt van ons extra uitleg over de installatie verwachten. Naast dat wij specialist zijn in zonnepanelen, leveren wij graag het volledige pakket. Wij adviseren u ook graag over de meterkast, verwarming in huis of warm water.
PyroSolar Projects B.V.
PyroSolar Projects B.V.
Lees verder
PyroSolar was 10 jaar geleden al zover dat wij decentrale duurzame energiesystemen aanboden om de klant onafhankelijk te maken van de nuts voorzieningen. Wij vonden toen dat decentrale energie opwekking de toekomst had en dat vinden we nog. Nu zien wij tal van kopieën op de markt en het is erg in `Milieubewust` te zijn. Een `nul energie woning ` van uw woning maken kan in vele gevallen, maar niet altijd. Wij bieden maatwerk systemen aan. Dat is anders dan de commerciële systemen. Door specifiek maatwerk en niet gebonden te zijn aan een merk kennen wij alleen onze grenzen.
Safe Solar V.O.F.
Safe Solar V.O.F.
Lees verder
Safesolar heeft een uitgebreide kennis van de modernste zonnepanelen en omvormers. We helpen u ook graag bij een subsidie aanvraag en kunnen voor ieder dak een perfecte oplossing bieden door het gebruik van het nieuwe solar edge systeem. Dit systeem zorgt voor een hoog rendement op daken die niet op het zuiden zijn gesitueerd of deels beschaduwd zijn.
Solar Electricity Development B.V.
Solar Electricity Development B.V.
Lees verder
Onze missie is grootschalig gebruik van duurzame energie op de Nederlandse markt mogelijk te maken om daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan de CO2 reductie doelstelling van 2020. Ons streven hierbij is de beste prijs – kwaliteitsverhouding te leveren naar zowel de consument als de industrie.Wij scannen duurzame ontwikkelingen in de hele keten (van zand tot klant).Met onze vaste partners zorgen wij voor een uitstekende kwaliteit tegen lage kosten, zowel in de productie als bij het plaatsen van uw complete systeem. Wij leveren gebouw isolatie, zonnepanelen, zonneboilers, LED verlichting en andere duurzame oplossingen. Indien gewenst komen wij graag bij u langs voor een deskundig advies en een toegesneden offerte.
Sources Solar
Sources Solar
Lees verder
Nederland gaat voor duurzaam. Een positieve verandering die ervoor zorgt dat onze woningen en bedrijven voorzien worden van duurzame energie. Deze omschakeling vereist echter goede kennis van verschillende systemen zoals een zonnepaneel systeem, warmtepomp en energieopslag. Wordt u klant van ons, dan kunt u rekenen op een doordacht aanbod voor uw huidige en toekomstige situatie. Sources Solar specialiseert zich al meer dan acht jaar in het uitvoeren van duurzame installaties. Technische zekerheid, persoonlijk contact en kwaliteit in installaties staan bij ons voorop. Wij zijn InstallQ erkend installateur.
Technisch installatieburo Woortman
Technisch installatieburo Woortman
Lees verder
TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken. Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties. Dit geeft u als klant de zekerheid dat u een goede, betrouwbare en nette afwerking krijgt van de door u gewenste installatie. Vraag gerust een offerte aan. U zult zien dat de prijzen erg meevallen! TIB Woortman komt graag bij u langs om een goede inschatting van de situatie te kunnen maken. Er wordt een portfolio meegenomen, zodat u een goede inschatting kunt maken van de producten en diensten die geleverd zullen worden.
Wijsman Duurzaam B.V.
Wijsman Duurzaam B.V.
Lees verder
Wijsman Duurzaam is een adviesbureau en installatiebedrijf dat specialist is in energiebesparing door onder meer zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen, LED-verlichting en asbestsanering en nieuwbouw van daken. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kunnen we u in alle fasen van een project ondersteunen. Dat begint bij een goed advies. Daar nemen we de tijd voor. We denken mee. Ook out-off-the-box. En omdat ook wij resultaten willen, kunt u altijd rekenen op een eerlijk verhaal. Zien we geen of onvoldoende mogelijkheden, dan zeggen we dat zonder omwegen. U maakt de kosten nooit voor niets en weet zeker dat materiële én immateriële winst optimaal zijn. Heeft u plannen voor verduurzaming van uw woning of bedrijf? Wilt u weten wat wel en niet kan, wat uw uiteindelijke winst is etc.? Eén van onze adviseurs komt graag eens bij u langs om de situatie in kaart brengen. Op basis van zijn bevindingen adviseren we over de mogelijkheden om optimaal te besparen.
Zon en Energie
Zon en Energie
Lees verder
Zon en Energie is een onderdeel van Installatiebedrijf Floor b.v. uit Culemborg en houdt zich bezig met zonne-energie; zonnepanelen, zonnecollectoren en omvormers. Een investering in zonnepanelen of zonnecollectoren levert u niet alleen goed financieel rendement op, maar u draagt ook bij aan een schoner milieu door de lagere CO2 uitstoot ten opzichte van andere energiebronnen.
Zonderland B.V.
Zonderland B.V.
Lees verder
“Zonderland is een betrouwbaar en innovatief installatiebedrijf met de focus op gasloos. Vanuit hun liefde voor techniek en met hart voor het milieu bieden ze energieslimme woonoplossingen. Comfortabel voor ons als klant en goed voor onze leefomgeving.” Dat is nogal wat, dat beseffen we terdege. Maar het daagt ons uit om scherp te blijven en vooruit te kijken. De mogelijkheden die de hedendaagse technieken bieden, daarvan durfden we zelfs niet te dromen bij de oprichting van ons bedrijf in 1979. De broers Huub en Nico begonnen toentertijd met Technisch Buro Zonderland als tweemanzaak. Sinds 2012 is Huub directeur/eigenaar van Zonderland. We zijn door de loop der jaren meegegroeid met de ontwikkelingen en hebben ons gespecialiseerd om alle denkbare installaties perfect te realiseren. Van 3 is ons personeelsbestand gegroeid naar circa 25 mensen nu.
Previous
Next

met Doe nu Slim

Wat zeggen klanten over de aansluitservice voor modern Nederland?
Familie Versfeld
Familie Versfeld
Fijn geholpen
Lees verder
Fijn geholpen door Doe Nu Slim Ze hebben mij geholpen met verschillende voorzieningen zodat ik nu heb wat ik echt wil en nodig heb. Ze bieden echt een totaalpakket aan! + Vriendelijk personeel + duidelijk verhaal + snel geregeld
Familie Kayen
Familie Kayen
Gemakkelijk
Lees verder
Fijn geholpen door Doe Nu Slim Ze hebben mij geholpen met verschillende voorzieningen zodat ik nu heb wat ik echt wil en nodig heb. Ze bieden echt een totaalpakket aan! + Vriendelijk personeel + duidelijk verhaal + snel geregeld
Familie Broos
Familie Broos
Meer bespaard
Lees verder
Nadat ik zonnepanelen heb laten installeren dacht ik al te genoeg te besparen. Door Doe Nu Slim zie ik dat er nog meer bespaard kan worden door de juiste leverancier te kiezen.
Previous
Next

Ook verduurzamen & Besparen

Start met besparen!

En laten we met ze alle Nederland duurzaam maken!
Neem contact met mij op!
logo conscience calling

Onze complaince score op internationale markt

96.02%

Wij zijn 1 op de 6 bedrijven in Nederland die complaint zijn op de internationale markt!
Neem contact met mij op!

Partner Worden?

van Doe nu Slim

Wordt ook Partner van ons!

En laten we met ze alle door samenwerken, Nederland duurzaam maken
Ik wil partner worden