De aansluitservice voor modern Nederland                                                     Tel:+31(0)85-8223000         E-mail:sales@doe-nu-slim.nl

Samenwerkende partners in Zonnepanelen

Zichtbaar

Ondernemerschap zichtbaar maken in een regio vol markante ondernemers.

Versterken

Ondernemerschap versterken waar gewenst en zinvol.

Waarderen

Inventief en creatief ondernemerschap waarderen.

Verbinden

Door waardering ontstaat verbinding. 

Greentech Energy                                                             Tel: 0487-585160

Alles in één hand, in uw belang!

Greentech Energy adviseert, levert, monteert en onderhoudt uw zonnepanelen. Die bijzondere totaalaanpak bespaart u geld, tijd en ergenis door miscommunicatie. Ons advies sluit aan op uw praktijk, de zonnepanelen sluiten aan op uw dak en het onderhoud sluit aan op uw bedrijfspand en het onderhoud sluit aan op alle specifieke eisen die u stelt. Kortom alles in een hand, in uw belang.

De voordelen van Greentech Energy in vogelvlucht.

 • Actuele kennis van de praktische toepassing van energiesystemen.

 • Eén professioneel aanspreekpunt van plan tot praktijk, inclusief service en onderhoud.

 • Aanzienlijke besparing op kosten en onderaannemers bij het inpassen van duurzame energiesystemen in uw bestaande energievoorziening.

 • Uw adviseur op het terrein van beschikbare energiesubsidies.

Beter Zon                                                                        Tel: 06-30327944

Ons doel is u te voorzien van uw eigen energiecentrale op uw dak, en er voor te zorgen dat het u ook nog iets oplevert! Zonne-energie is in onze optiek gewoonweg een prima investering, zowel financieel als maatschappelijk. U investeert hiermee zowel in uw eigen toekomst als die van uw kinderen!

We adviseren u allereerst over de financiële aspecten van uw investering in zonnepanelen. Want wij zien zonnestroom in eerste instantie als een financieel instrument, en dat moet natuurlijk wel renderen!

CG Energie                                                                         Tel:036-5304941

CG Energie levert betaalbare, CE enTÜV gecertificeerde zonnepanelen voor woningen, bedrijven en VvE’s en zijn gegarandeerd van A-kwaliteit. Projecten worden met de gebruikelijke product en installatie garanties opgeleverd. Voor bedrijven zijn er verschillende fiscale regelingen en subsidies welke het investeren in zonnepanelen nu extra interessant maken. Voor het MKB zijn de Energie Investeringsaftrek en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek van toepassing. Voor bedrijven met een zakelijke aansluiting groter dan 80 Amp. is de SDE+ subsidie een zeer mooie stimuleringsregeling om op zonne-energie over te stappen. Particulieren kunnen nog steeds gebruik maken van de Btw teruggave- en salderingsregeling. Voor het investeren in ‘duurzame energie’ staan nu alle seinen op groen!

Zontech Nederland                                                             Tel: 033-4617740

Zontech Nederland is een professionele leverancier van zonnepanelen voor de zakelijke en particuliere markt. Door gebruik te maken van zon als energiebron wordt uw dak geld waard en bent u minder afhankelijk van energiebedrijven.

Zontech Nederland levert complete zonne-energiesystemen direct klaar voor installatie door ons of als doe-het-zelfpakket. Wij leveren zonnepanelen van alle grote merken zoals: Panasonic, BenQ, JA Solar, Solar Frontier, Canadian Solar, Solar World en nog vele anderen.

Greenfocus                                                                       Tel: 020-4481400

Greenfocus is opgericht in 2008 met als oorspronkelijke doel om het MKB te verduurzamen. Inmiddels heeft Greenfocus zich ontwikkeld tot een team met enthousiaste medewerkers dat zich dagelijks bezighoudt met het verduurzamen en energiezuiniger maken van gebouwen en organisaties.

Het bedrijf bestaat uit twee onderdelen. Enerzijds een adviestak die volledig onafhankelijk en gecertificeerd adviezen uitbrengt. Anderzijds worden op grote schaal zonne-energie systemen, windturbines en LED verlichting geïnstalleerd. Wij begeleiden vele gemeenten, bedrijven, (semi-) overheidsinstanties en particulieren bij het realiseren van hun duurzaamheidsambities.

Greenfocus heeft slechts één doel: het verduurzamen van Nederland. Daarbij hebben wij een samenleving voor ogen waarbij de mens op een verantwoordelijke en respectvolle manier met zijn sociale en natuurlijke omgeving omgaat. Greenfocus werkt hier naartoe door duurzaamheid op een integrale en unieke wijze te benaderen. Wij bekijken de mogelijkheden en realiseren op een creatieve en pragmatische manier duurzaamheidsambities.

Sinds de oprichting hecht Greenfocus niet alleen waarde aan het nastreven van deze doelstelling, maar aan ook de manier waarop dit gedaan wordt. Bij het contact met onze klant staat daarom eerlijkheid voorop. Tijdens het advies- en/of implementatietraject doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant honderd procent tevreden is.

Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden.

Daarom is ons motto: verbaas elke klant.

Green4Energy                                                                   Tel: 020-6304597

Green4energy, specialist in duurzame energiesystemen

Green4energy uit Amsterdam is specialist in duurzame energiesystemen. Van onderzoek, advies en ontwerp tot realisatie, beheer en onderhoud. Inclusief ontzorging bij aanvragen van vergunningen en subsidies. 

Solarfabriek                                                                      Tel: 022-8597272

De SolarFabriek biedt bedrijven én particulieren een kosteloze en complete energiescan. Hiermee kunt u een grote stap naar nul op de meter kunt zetten.

De SolarFabriek is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van A-kwaliteit zonnepanelen en LED-verlichting en adviseert en ondersteund u met energie besparen zodat we samen de weg in slaan naar een beter milieu. Hiermee ondervindt u tevens de hoogste besparing op uw gas en stoomrekening.

Frisse Energie                                                                   Tel: 026-3614882

Frisse Energie draagt uit door middel van raad en daad, dat iedereen verschil kan maken door zelf producent van groene stroom te worden. Frisse Energie helpt met duurzame oplossingen mee aan de energietransitie. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van zonne-energie. Zo plaatsen wij zonnepanelen maar leveren wij ook infrarood warmtepanelen en thermische verf. Wij zoeken altijd nieuwe uitdagingen tot aan energie neutraal wonen & werken.

Frisse Energie is een initiatief van Maarten Reichgelt. Hij is een idealistische techneut die zijn uitdaging vindt in het zoeken naar en toepassen van oplossingen op het gebied van duurzame energie. Door de jaren heen is Frisse Energie enorm ontwikkelt op het gebied van zonne-energie. Inmiddels is nu ook Maartens compagnon Ralph van Kraaij mede-eigenaar geworden en samen delen zij dezelfde visie, missie en doelen.

Word onafhankelijk door zelf één van de belangrijkste hedendaagse levensbehoeftes te produceren: elektriciteit. Het speelt een steeds grotere rol in ons leven en is onze primaire energiedrager. Decentrale opwekking – ofwel elektriciteitsproductie op of nabij eigen woonhuis of bedrijfspand – is zo betrouwbaar als de zon zelf. Het kan nu al worden toegepast op kleine schaal voor particulieren en het MKB, op grotere schaal voor agrarische bedrijven of nog groter voor coöperaties, wijken, dorpen en steden. Én het levert u een vaste lage energieprijs op.Gaswacht Gelderland                                                       Tel: 026-3636360

Uw erkende installateur in Arnhem en omstreken

Gaswacht Gelderland is sinds 1981 actief als installateur, leverancier, adviseur en servicebedrijf van verwarming, cv-ketels en duurzame energie. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde, ervaren installateurs die de juiste kennis in huis hebben. U kunt bij ons terecht voor advies op maat op het gebied van cv-ketels en energiebesparende oplossingen. Ons werkgebied bestrijkt de regio Arnhem, Wageningen, Ede, Bennekom, Rhenen, Nijmegen en Doetinchem.

Gutami                                                                           Tel: +32-11-719300

De naam ´Gutami´ staat voor ‘goede vriend’ en verwijst tevens naar de naam van de Boeddha: Gautama. Als bedrijf streven wij naar langdurige samenwerkingsrelaties met onze klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Onze historie

2009 – Oprichting Solar Centrum Noord (Heerenveen) als groothandel en importeur van zonne-energiesystemen
2012 – Groothandelsactiviteiten worden uitgebreid naar Europa en het Caribisch gebied
2013 – Solar Centrum Noord krijgt nieuwe naam: Gutami Solar
2014 – Verkozen tot winnende leverancier voor SamenZonneEnergie België (met Berrentec, provincie Antwerpen)
2014 – Verkozen tot winnende leverancier voor SamenZonneEnergie Zuid-Holland (Nederland)
2015 – Verkozen tot winnende leverancier voor SamenZonneEnergie in Flevoland, Noord-Utrecht en Noord-Veluwe (Nederland).

Ecosave Energy                                                                 Tel: 0321-332038

Ecosave, een van de toonaangevende bedrijven in droog en compost toiletten ter wereld. We kunnen u het beste advies geven en helpen u bij de aanschaf van onze producten. Bij ons krijgt u de uitleg die u nodig heeft om de juiste keuze te kunnen maken. We zijn dus meer dan alleen verkopers. We adviseren onze klanten en beantwoorden al uw vragen. Ook na de aankoop staan we onze klanten altijd met praktisch advies en handige tips te woord. 

GD Solar                                                                           Tel: 0527-292100

Een investering in zonnepanelen is een investering voor minstens 25 jaar. Dan wilt u een goed advies en een goed product. GD Solar levert die kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

 • Advies op maat,
 • Gecertificeerde A-merk zonnepanelen,
 • Kwalitatief hoogwaardige omvormers met een hoog rendement,
 • Degelijk en betrouwbaar montagesysteem. 

MB Zonnepanelen                                                               Tel: 0172-450087

Gecertificeerd Bedrijf

Wij zijn een ervaren en gecertificeerd installatiebedrijf. Door onze bouwkundige vakkennis leveren en monteren wij gegarandeerd een perfecte zonnestroominstallatie.

A-Kwaliteit Zonnepanelen en Omvormers

Wij leveren alleen zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit. De kwaliteit van onze producten is door uniforme productspecificaties vergelijkbaar en toetsbaar.

Erik Pardijs Technische Installaties                                  Tel: 06-12177700

Installatietechniek kent voor Erik geen geheimen. We zijn thuis in alle disciplines. Van ontwerp tot realisatie denken we graag met u mee. Natuurlijk geldt dat ook voor onderhoud en beheer, exact afgestemd op uw wensen en behoeften. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in de bouw. Onze dienstverlening willen wij baseren op duidelijke afspraken, kennis, kwaliteit en service.

Freenergics                                                                        Tel: 0411-689725

We spelen actief in op de nieuwste ontwikkelingen, waardoor we innovatieve producten in ons pakket hebben. Hoe doen we dat? We kopen direct in bij producenten. Bovendien bezoeken wij beurzen en kijken mee in de laboratoria van de producenten. Dankzij onze technische achtergrond kunnen wij de informatie over de producten goed overbrengen op de klant.

In de klassieke installatiewereld zorgt de ene installateur voor elektra en de andere voor de cv. Twee aparte werelden dus. Voor ons vormen elektra en cv één onlosmakelijk geheel. Alles is exact op elkaar afgestemd. Direct tijdens de oprichting van ons bedrijf in 2010 maakten wij deze stap, zodat we destijds al nul-op-de-meter-projecten konden doen. De energietransitie zit dus in onze genen: we hebben het nooit anders gedaan. En dat geeft ons een voorsprong.

Solar Electricity Development B.V.                                 Tel: 088-9000272

Onze missie is grootschalig gebruik van duurzame energie op de Nederlandse markt mogelijk te maken om

daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan de CO2 reductie doelstelling van 2020.

Ons streven hierbij is de beste prijs – kwaliteitsverhouding te leveren naar zowel de consument als de industrie.Wij scannen duurzame ontwikkelingen in de hele keten (van zand tot klant).Met onze vaste partners zorgen wij voor een uitstekende kwaliteit tegen lage kosten, zowel in de productie als bij het plaatsen van uw complete systeem.

Wij leveren gebouw isolatie, zonnepanelen, zonneboilers, LED verlichting en andere duurzame oplossingen.

Indien gewenst komen wij graag bij u langs voor een deskundig advies en een toegesneden offerte.

New Solar Limburg                                                           Tel: 06-14974949

Wij van New-Solar-Limburg VOF streven naar een duurzame wereld, die volledige op duurzame energie draait, waarbij het maatschappelijk belang voor ons voorop staat. 

Niet alleen de verkoop van zonnepanelen, maar ook een degelijk advies aan de klanten staat voorop. Doe mee aan de missie om de wereld duurzamer te maken.

Zonnewebshop                                                                  Tel: 0251-673309

Regelmatig aanvoer restpartijen panelen en omvormers van installateurs. 

Ook regelmatig aanvoer van gebruikte panelen en omvormers!

Hemmes Installatietechniek                                           Tel: 0524-512640

Hemmes Installatietechniek is een installatiebedrijf dat in 1974 is opgericht door Wout Hemmes. Dhr. Hemmes is het bedrijf als eenmanszaak gestart vanaf het toenmalige huisadres aan de oude Gracht te Coevorden.
Dhr. Hemmes had de voorgaande jaren in een soortgelijk bedrijf veel ervaring opgedaan en besloot uiteindelijk in 1974 de stap te zetten naar het zelfstandig ondernemerschap.

De zaken liepen voorspoedig en in 1980 werd een nieuw bedrijfspand met woning, gebouwd aan de Morseweg te Coevorden. In 1980 was de verwachting dat het pand groot genoeg was om jaren vooruit te kunnen. Het bedrijf bleef echter doorgroeien met als gevolg dat, sneller dan verwacht, alweer moest worden uitgekeken naar een nog groter pand. 

HR Solar                                                                         Tel: 0174-523303

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij HRsolar geloven wij dat het belangrijk is om duurzaam te leven voor onze volgende generaties. Door jarenlange innovatie hebben wij onze zonnewarmtesystemen zo ontwikkeld dat deze naadloos toepasbaar zijn in elk huishouden. Zo kunnen wij elke woning voorzien van zonnewarmte, ook in combinatie met verschillende andere duurzame technieken.

Techneco Energiesystemen                                             Tel: 0152-191000

Techneco levert verschillende typen warmtepompen, waaronder hybride-, gasabsorptie-, en volledig elektrische warmtepompen. Deze worden in de woningbouw en de utiliteitsbouw gebruikt en zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw. Tevens kunnen wij de bronnen en vloerverwarming leveren om u volledig te ontzorgen. Techneco heeft veel technische kennis in huis om u zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren bij de aankoop van uw warmtepomp.

Green Recovery                                                              Tel: 030-2686052

Green Recovery levert zonnepanelen en warmtepompen voor particuliere en bedrijfsmatige verduurzamingsprojecten

In de transitie naar een klimaatneutrale samenleving is een enorme klimaatwinst te behalen bij de industrie en het bedrijfsleven.
Om de benodigde CO²-reductie te behalen, wordt het bedrijfsleven gestimuleerd om energiebesparende maatregelen te treffen en gebruik te maken van duurzame energiebronnen, processen en technieken. Green Recovery werkt aan de omslag van fossiele naar duurzame energiebronnen, dat nodig is om de uitstoot van CO² te verminderen en klimaatverandering te begrenzen.
Iedereen wordt er beter van wanneer we meer gebruik maken van zonne-energie en we zuiniger zijn op de steeds schaarser wordende energiebronnen.

Bonk Elektro                                                                    Tel: 057-0714846

Uw vakman op het gebied van zonnepanelen

Elektrotechnicus Ruben Bonk is het installatiebedrijf in 2006 gestart in Zwolle en is door de jaren heen veel particulieren en kleine bedrijven van dienst geweest bij de installatie van zonnepanelen, verlichting en in de overige elektrotechniek.

Als elektricien is hij nauw betrokken bij onze diensten en voert het werk zoveel mogelijk zelf uit. Zo weet u wie u over de vloer heeft en kunt u direct bij hem terecht voor al uw vragen. Waar nodig schakelt Ruben de hulp in van elektriciens uit de regio.

Ons werkgebied is regio Deventer (inclusief Apeldoorn, Zwolle en Zutphen). We houden onze diensten graag dichtbij huis om u snel te kunnen helpen en CO2-uitstoot te beperken.

Pyro Solar Projects                                                          Tel: 048-8454698

PyroSolar was 10 jaar geleden al zover dat wij decentrale duurzame energiesystemen aanboden om de klant onafhankelijk te maken van de nuts voorzieningen. Wij vonden toen dat decentrale energie opwekking  de toekomst had en dat vinden we nog.

Nu zien wij tal van kopieën op de markt en het is erg in `Milieubewust` te zijn. Een `nul energie woning ` van uw woning maken kan in vele gevallen, maar niet altijd.

Wij bieden maatwerk systemen aan. Dat is anders dan de commerciële systemen. Door specifiek maatwerk en niet gebonden te zijn aan een merk kennen wij alleen onze grenzen.

Evo Energie                                                                        Tel: 0314-360757

Installatietechniek kent voor Erik geen geheimen. We zijn thuis in alle disciplines. Van ontwerp tot realisatie denken we graag met u mee. Natuurlijk geldt dat ook voor onderhoud en beheer, exact afgestemd op uw wensen en behoeften. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in de bouw. Onze dienstverlening willen wij baseren op duidelijke afspraken, kennis, kwaliteit en service.

Damstra Installatietechniek                                             Tel: 0511-424500

Damstra is specialist in alle aspecten van de installatietechniek. We hebben de afgelopen jaren een grote ervaring en expertise opgebouwd door de realisatie van diverse grote en kleinere projecten. Het gaat bij ons niet alleen om kwaliteit (dat is een voorwaarde), maar het gaat ook om innovatief denken, energiebesparing en zekerheid. Meedenken met de klant, nauw overleg en een goede inventarisatie van de eisen van de opdrachtgevers zijn van groot belang. Zowel in nieuwbouw als verbouw worden projecten uitgevoerd, waarbij onze uitstekende geoutilleerde werkplaats, moderne gereedschappen en materialen een grote rol spelen.

Sources Solar                                                                   Tel: 085-1041008

Duurzame energie gaat een steeds grotere rol spelen, maar wat betekent dat eigenlijk voor u? 

Al sinds onze oprichting in 2010 houden wij ons bezig met het installeren van duurzame energie en met de vraag hoe nieuwe technieken zo effectief mogelijk kunnen samenwerken. Dit wordt ook wel ‘het nieuwe wonen’ genoemd: woningen waarin duurzame energie en technologie samenkomen. Stap voor stap, woning voor woning, realiseren wij huizen die steeds duurzamer en slimmer toegerust zijn.

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf. Met verschillende generaties werken wij dagelijks aan het creëren van duurzame woningen voor de generatie van nu, maar ook voor toekomstige generaties. Sources Solar begon in 2010 als bedrijf gespecialiseerd in zonne-energie, maar is in betrekkelijk korte tijd uitgegroeid tot een bedrijf met een breder productaanbod en uitgebreide technische expertise. Wij streven er dagelijks naar om kwaliteit en nazorg service op een hoog peil te houden.

Kwaliteit en expertise

Wanneer u besluit bij ons uw zonnestroom installatie te kopen doet u dit bij een SEI-gecertificeerd bedrijf. Zo bent u zeker van een correct ontworpen en geïnstalleerd systeem, volgens de meest recente regelgeving. Wij denken altijd mee over een scherp aanbod van goede kwaliteit.

Solar Engineers                                                                Tel: 070-8700200

Sinds 2010 zijn wij de PV specialist in het van A tot Z leveren van maatwerk zonnestroom systemen met de hoogste klanttevredenheid in Zuid-Holland en de aangrenzende provincies. Dat doen wij door onze inmiddels >1.000 particuliere en zakelijke klanten uit met name het hogere segment volledig te ontzorgen. Hiervoor maken wij intensief gebruik van unieke IT oplossingen, leveren we alleen kwalitatief hoogwaardige producten en werken we alleen samen met betrouwbare leveranciers en installateurs die dezelfde kernwaardes in hun DNA hebben. Zo waren wij de eerste in Nederland met een dakscan, waren wij de eerste die een dak volledig renoveerde met zonnepanelen in de kleur en formaat van de dakpan, zijn wij exclusieve dealer van Winaico, LG, Solarwatt en SunPower en waren wij de eerste met een certificeerde opbrengstberekening.

Smith Solar                                                                       Tel: 0174-235120

Wij leveren zonnepanelen van onder andere de merken Ulica Solar en DMEGC. Wij kunnen een offerte maken met het ideale paneel die voldoet aan uw wensen. 

NPS Duurzaam                                                                   Tel: 085-9025811

Van zonnepanelen tot LED verlichting en van omvormers tot warmtepompen, zonneboilers en energieopslag. Lokale installateur NPS Duurzaam BV uit Den Bosch is – sinds de start in 2012 – specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen.

Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een oplossing op maat voor onze klanten te vinden.

Onze deskundigheid en objectief advies maakt dat wij de afgelopen 7 jaar al veel woningen en bedrijfspanden hebben voorzien van zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame energieoplossingen. Wij zijn actief in de regio Den Bosch en hebben tevreden klanten in onder andere Boxtel, Waalwijk, Schijndel, Zaltbommel en Kerkdriel.

 

 

Welldone Installatietechniek                                              Tel: 057-8575787

Zonnepaneel Totaal is een onderneming gespecialiseerd in het installeren van zonnestroominstallaties, zonnecollectoren en warmtepompen. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van installaties op zowel bestaande woningen als opnieuw te bouwen woningen. In de zakelijke markt profileren wij ons met installaties op showrooms, fabriekshallen en schuren. Ons bedrijf is gevestigd in Emmen en Groningen en richt zich grotendeels op de drie Noordelijke provincies.

Zonnepaneel Totaal                                                          Tel: 059-1855655

Zonnepaneel Totaal is een onderneming gespecialiseerd in het installeren van zonnestroominstallaties, zonnecollectoren en warmtepompen. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van installaties op zowel bestaande woningen als opnieuw te bouwen woningen. In de zakelijke markt profileren wij ons met installaties op showrooms, fabriekshallen en schuren. Ons bedrijf is gevestigd in Emmen en Groningen en richt zich grotendeels op de drie Noordelijke provincies.

Pebble Green Systems                                                     Tel: 076-3030530

Het team van Pebble Green Systems is gefascineerd door;

 • Duurzame energie
 • Mooie innovaties
 • Besparingen voor u als klant

Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Kortom wij leveren gegarandeerd een hoogwaardig systeem om ervoor te zorgen dat u jarenlang verzekerd bent van optimaal werkende zonnepanelen voor een zo hoog mogelijk rendement.

Gek op ons vak. Omdat we allemaal een beetje gek zijn van ons vak, zijn we altijd druk in de weer om innovaties op het eigen dak te testen. Zo onderzoeken we zoveel mogelijk producten in eigen huis. Dat doen we omdat we u als klant objectief over de best mogelijke oplossing willen adviseren. Daarnaast is het voor ons heel gemakkelijk om de verschillen duidelijk aan u uit te leggen. Wij vertellen u eenvoudig wat onze bevindingen zijn. Of u nu technisch bent of niet. Bij ons krijgt u een helder antwoord op al uw vragen zodat u precies weet wat u koopt.

Helios Solar                                                                    Tel: 076-65083597

Helios-Solar heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer installeren van PV installaties in zowel België als Nederland. Wij hebben sinds 2007 gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen en omvormers, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben.

Kijk rustig verder op onze website, dan krijgt u al een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit.

Stijlhoeve                                                                         Tel: 054-6785258

Stijlhoeve is dé specialist in duurzaam en stijlvol wonen. U kunt bij ons terecht voor advies, uitwerking en samenstellen van eerlijke en stijlvolle woonproducten met een klassieke of landelijke uitstraling. Onze collectie zonnepanelen, pelletkachels, badkamers, tegels en PVC-vloeren zijn allen duurzame en stijlvolle topkwaliteitsproducten, die zeer zorgvuldig voor u zijn samengesteld. Dit alles voor een betaalbare prijs.

 

Safe Solar                                                                        Tel: 06-25081420

Alles in één hand, in uw belang!

Greentech Energy adviseert, levert, monteert en onderhoudt uw zonnepanelen. Die bijzondere totaalaanpak bespaart u geld, tijd en ergenis door miscommunicatie. Ons advies sluit aan op uw praktijk, de zonnepanelen sluiten aan op uw dak en het onderhoud sluit aan op uw bedrijfspand en het onderhoud sluit aan op alle specifieke eisen die u stelt. Kortom alles in een hand, in uw belang.

De voordelen van Greentech Energy in vogelvlucht.

 • Actuele kennis van de praktische toepassing van energiesystemen.

 • Eén professioneel aanspreekpunt van plan tot praktijk, inclusief service en onderhoud.

 • Aanzienlijke besparing op kosten en onderaannemers bij het inpassen van duurzame energiesystemen in uw bestaande energievoorziening.

 • Uw adviseur op het terrein van beschikbare energiesubsidies.

Zon en Energie                                                                Tel: 0345-5713034

Zon en Energie is een onderdeel van Installatiebedrijf Floor b.v. uit Culemborg en houdt zich bezig met zonne-energie; zonnepanelen, zonnecollectoren en omvormers.

Een investering in zonnepanelen of zonnecollectoren levert u niet alleen goed financieel rendement op, maar u draagt ook bij aan een schoner milieu door de lagere CO2 uitstoot ten opzichte van andere energiebronnen.

Solar Comfort                                                                  Tel: 0345-589418

SolarComfort levert zonnepaneleninstallaties aan de particuliere en zakelijke markt. We weten ons op kwalitatieve wijze te onderscheiden in de markt door ons kennisniveau en door het onafhankelijk testen van de panelen.  

Dankzij jarenlange ervaring, hoogwaardige kwaliteitsproducten en rekening houdend met uw wensen, willen wij er voor zorgen dat u de komende jaren kunt genieten van de voordelen van zonne-energie én een lagere energierekening. 

Solar Energie                                                                         

Petec Solar                                                                       Tel:085-8228270

We zetten ons in voor energieprojecten die een meerwaarde hebben voor een schoner milieu. Op deze manier willen we een substantiële bijdrage leveren aan de verduurzaming van energie en maatschappij. Naast een succesvolle implementatie van een project vinden wij het ook belangrijk dat duurzaamheid iets vanzelfsprekends wordt in onze maatschappij. Dat gaat niet vanzelf. Stimulering, samenwerking en ontwikkeling is hierbij van essentieel belang. Daarom besteden wij veel tijd aan advisering en voorlichting zodat onze projecten op een efficiënte, succesvolle en eerlijke manier worden uitgevoerd. Op deze manier wordt het duurzaam opwekken van energie voor iedereen bereikbaar en zal de volgende generatie dit overnemen.

Petec Solar heeft als visie dat een zonnepaneelinstallatie een duurzame installatie is welke met gemak minimaal 25 jaar moet functioneren.
Bij Petec Solar ontvangt u een totaalpakket met advies, engineering, installatie en service. Hiermee willen wij u volledig ontzorgen zodat u snel en gemakkelijk van uw zonnepaneelinstallatie gebruik kunt maken en de komende jaren verzekerd bent van een zorgeloze zonnepaneelinstallatie. Het aanbod aan leveranciers is enorm en wij begrijpen dat het voor een leek moeilijk is om hier een selectie uit te maken.

Petec Solar werkt daarom enkel met A-klasse materialen. Wij gaan niet mee met de concurrentie die dikwijls met B-klasse materialen werkt om de prijs te drukken: dit past niet in onze visie. Wij geloven niet dat het installeren snel moet gaan maar wel vakkundig en degelijk, met de juiste materialen en een professioneel eigen team. Wij werken uitsluitend met degelijke bout- en schroefverbindingen en geloven niet in klik-systemen. Al onze montagesystemen worden met behulp van speciale Solar software berekend. Of het nu gaat om de montage op schuine of platte daken, om wind- of sneeuw- belasting, schaduwvorming, om hoogtecompensatie of om architectonische eisen, Petec Solar Geleen biedt maatwerkoplossingen en houdt rekening met alle eisen die aan zonnepaneel installaties gesteld worden.

Technisch installatieburo Woortman                                Tel: 059-2265888

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties. Dit geeft u als klant de zekerheid dat u een goede, betrouwbare en nette afwerking krijgt van de door u gewenste installatie.

Vraag gerust een offerte aan. U zult zien dat de prijzen erg meevallen! TIB Woortman komt graag bij u langs om een goede inschatting van de situatie te kunnen maken. Er wordt een portfolio meegenomen, zodat u een goede inschatting kunt maken van de producten en diensten die geleverd zullen worden.

Intu                                                                                 Tel: 088-0066366

Welke energie kunt u duurzaam opwekken?

Warmte, Een groot deel van uw energievraag bestaat uit warmte. Warmte kunt u met verschillende onderdelen duurzaam opwekken.Elektriciteit

Thuis verbruikt u elektriciteit voor het licht en elektrische apparaten. Elektriciteit kunt u zelf duurzaam opwekken en opslaan voor eigen gebruik.

Schippers-Kuilman Installatietechniek                            Tel: 050-5492528

De SolarFabriek biedt bedrijven én particulieren een kosteloze en complete energiescan. Hiermee kunt u een grote stap naar nul op de meter kunt zetten.

De SolarFabriek is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van A-kwaliteit zonnepanelen en LED-verlichting en adviseert en ondersteund u met energie besparen zodat we samen de weg in slaan naar een beter milieu. Hiermee ondervindt u tevens de hoogste besparing op uw gas en stoomrekening.

Jan Boonstra & Zn. Installatiebedrijf                                  Tel: 0516-421178

Jan Boonstra & Zn. Installatiebedrijf is een familiebedrijf dat in 1998 is opgericht door Jan Boonstra. Omdat het  bedrijf een gezonde groei doormaakt moest er worden gezocht  naar een andere locatie. Daarom is het bedrijf sinds eind 2004 gevestigd in Haulerwijk aan de Oosterwoldseweg.

Vandaag de dag kunnen wij door jarenlange ervaring  een compleet pakket bieden voor de nieuwbouw-, onderhouds- en vervangingsmarkt.

Ons bedrijf richt zich op de particulieren, aannemers en ondernemers in de drie noordelijke provincies. Daarbij staat kwaliteit hoog in ons vaandel.

ESBE Europe Solertechniek                                            Tel: 088-5056600

Werken aan een samenleving zonder CO2-uitstoot, gasloos bouwen en de bestaande huizen van het gas af. De noodzaak daarvan wordt door steeds bredere lagen van de bevolking onderschreven. Energie uit wind, zonlicht en waterstof: het is allemaal technisch mogelijk maar kost tijd en vereist ook openheid, creativiteit en de bereidheid om samen te werken. Het gaat namelijk niet alleen om de plaatsing van windmolens en/of zonnepanelen op daken of in een veldopstellingen. We moeten met elkaar ook zorgen dat ons netwerk de veranderingen aankan, dat er voldoende technische mensen zijn om de aanpassingen door te voeren en bedrijfszeker te houden. En tenslotte speelt altijd weer die vraag: wat kost het en wie gaat dat betalen?

Jonker klusbedrijf                                                          Tel: 06-55392606

Zonnepanelen laten installeren is een duurzame investering. U investeert eenmalig voor een besparing op de lange termijn. Na het plaatsen van de zonnepanelen zult u merken dat de energiekosten aanzienlijk zullen dalen.

Hasolar                                                                            Tel: 06-40578591

Uw zonnepanelen installatie specialist

Hasolar is een kundig bedrijf dat zich richt op de installatie van zonnepanelen. Bij de installatie van deze panelen werken we uitsluitend met de beste kwaliteit zonnepanelen en omvormers. Op deze manier halen we de meeste energie uit de panelen.

Met een investering in zonnepanelen kunt u de energierekening drastisch omlaag brengen. De zon is een onuitputtelijke energiebron en levert ons dagelijks veel energie. Wanneer u kiest voor duurzame energie dan denkt u aan het milieu, maar natuurlijk ook aan uw portemonnee.

Dijkman Energy Systems                                                  Tel: 057-2367918

Dijkman Energy Systems is specialist in duurzame energie. Wij bieden diverse soorten zonnepaneelinstallaties en zonneboilers aan met zeer hoge prestaties, een zeer goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Met zonnepanelen brengt u uw maandlasten naar beneden en zorgt u voor een beter milieu. Door de voortdurend stijgende energieprijzen en de technologische ontwikkeling, zijn zonnepanelen heel interessant geworden. Door het benutten van het zonlicht kunt u uw jaarlijkse elektriciteitsnota tot nul terugbrengen en zelfs geld gaan verdienen!

New Energy Care                                                         Tel: 048-8454698

NewEnergyCare BV is een bedrijf ontstaan uit passie voor energie neutraliteit in al zijn facetten. Ik ben opgeleid op elektrotechnisch- en IT gebied en heb meer dan 20 jaar ervaring als projectleider in de IT. 

De laatste jaren heb ik zowel praktisch als theoretisch veel kennis opgedaan over de nieuwste systemen en ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie.

De behoefte om de kennis over energie-neutraliteit te verspreiden heeft geleid tot de oprichting van NewEnergyCare BV. Mede door een goede samenwerking met andere ondernemers in de omgeving kan NewEnergyCare BV zorgen voor advies, regelen subsidietraject, levering, installatie en onderhoud van apparatuur om energieneutraal wonen mogelijk te maken, zowel in de bestaande- als voor nieuwbouw woningen.

Ferraris B.V.                                                                     Tel: 049-2234657

Ferraris is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Naast ons uitgebreide assortiment aan zonnepanelen bieden wij u een totaalconcept. Dagelijks werken wij met een enthousiast team die u graag advies op maat komen geven over de energie-oplossing die past bij uw situatie. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant leveren, installeren en monitoren wij uw zonnestroomsysteem. Graag maken wij ook uw woning of bedrijfspand klaar voor de toekomst!

Prefatix B.V.                                            Tel: 085-4013479

Wij zijn er voor de klant die een persoonlijke aanpak wenst. Wij willen graag met u in gesprek over uw wensen. Hoe zit uw huis eruit? Wij kijken met u mee om te zien en beoordelen wat obstakels zijn. Maar vooral wat daarbij de mogelijkheden zijn! U kunt van ons extra uitleg over de installatie verwachten. Naast dat wij specialist zijn in zonnepanelen, leveren wij graag het volledige pakket. Wij adviseren u ook graag over de meterkast, verwarming in huis of warm water.

MHB Techniek                                                                 Tel: 085-0645497

Duurzame energie gaat een steeds grotere rol spelen, maar wat betekent dat eigenlijk voor u? 

Al sinds onze oprichting in 2010 houden wij ons bezig met het installeren van duurzame energie en met de vraag hoe nieuwe technieken zo effectief mogelijk kunnen samenwerken. Dit wordt ook wel ‘het nieuwe wonen’ genoemd: woningen waarin duurzame energie en technologie samenkomen. Stap voor stap, woning voor woning, realiseren wij huizen die steeds duurzamer en slimmer toegerust zijn.

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf. Met verschillende generaties werken wij dagelijks aan het creëren van duurzame woningen voor de generatie van nu, maar ook voor toekomstige generaties. Sources Solar begon in 2010 als bedrijf gespecialiseerd in zonne-energie, maar is in betrekkelijk korte tijd uitgegroeid tot een bedrijf met een breder productaanbod en uitgebreide technische expertise. Wij streven er dagelijks naar om kwaliteit en nazorg service op een hoog peil te houden.

Kwaliteit en expertise

Wanneer u besluit bij ons uw zonnestroom installatie te kopen doet u dit bij een SEI-gecertificeerd bedrijf. Zo bent u zeker van een correct ontworpen en geïnstalleerd systeem, volgens de meest recente regelgeving. Wij denken altijd mee over een scherp aanbod van goede kwaliteit.

SolarFirstenergy                                                              Tel: 0255-820205

First energy  helpt bedrijven, overheids-instellingen en particulieren om in toenemende mate gebruik te gaan maken van de zon als bron van energie.

Energie welke dagelijks tot ons komt in de vorm van licht, warmte en windkracht.

Dit is dan ook onze missie: gebruik maken van de eerste (First) en enige onuitputtelijke bron van energie (energy), de zon.

Daarmee kunnen we gezamenlijk het energieverbruik duurzaam invullen, meer onafhankelijk en tevens veel efficienter zijn door deze op de lokatie op te wekken waar het ook nodig is.

Kort gezegd: Zelfvoorzienend én duurzaam in energie.

IJsselEnergie                                                                    Tel: 085-3038488

IJsselEnergie helpt om zelfvoorzienend te worden in de eigen energiebehoefte. Huishoudens en bedrijven kunnen zelf electriciteit opwekken met zonnepanelen. Zonnepanelen zijn besparend, omdat ze zonlicht omzetten in stroom en hierbij geen CO² uitstoten. Een ander groot voordeel van zonnepanelen is dat je de opgewekte stroom direct kunt gebruiken waardoor je direct bespaart op je energierekening.

Van der Weerd Elektrotechniek                                       Tel: 038-3313999 

Een gemiddeld huishouden van 4 personen verbruikt jaarlijks 3500 kilowattuur (kWh) aan elektriciteit. De gemiddelde prijs per kWh is € 0,23.Dit betekent dat u op jaarbasis € 805,00 betaalt aan uw energieleverancier.

Besparing Het opwekken van 100 % duurzame zonne-energie biedt u vele voordelen. U bespaart rechtstreeks op uw energierekening. Door koppeling met het openbare elektriciteitsnet vindt ook teruglevering van energie naar het net plaats, waardoor uw besparing verder oploopt. U draagt zichtbaar bij aan een beter milieu. Ook stijgt de waarde van uw woning.

Zekerheid en kwaliteit Met onze panelen kiest u voor zekerheid en kwaliteit. Onze Zonnesystemen staan voor een hoog rendement en een lange levensduur. Naast advies zorgen wij ook voor de installatie van de zonnepanelen en de koppeling met uw installatie in de woning. 

ATI Solar                                                                           Tel: 06-53326267 

 •  Jaren lange ervaring
 •  Vele tevreden klanten
 •  2 jaar garantie
 •  Duurzaam materiaal
 •  Keuze uit vele soorten
 •  Scherpe prijzen
 •  Fantastische service

Sunnyfix                                                                          Tel: 06-83702425

First energy  helpt bedrijven, overheids-instellingen en particulieren om in toenemende mate gebruik te gaan maken van de zon als bron van energie.

Energie welke dagelijks tot ons komt in de vorm van licht, warmte en windkracht.

Dit is dan ook onze missie: gebruik maken van de eerste (First) en enige onuitputtelijke bron van energie (energy), de zon.

Daarmee kunnen we gezamenlijk het energieverbruik duurzaam invullen, meer onafhankelijk en tevens veel efficienter zijn door deze op de lokatie op te wekken waar het ook nodig is.

Kort gezegd: Zelfvoorzienend én duurzaam in energie.

IJsselEnergie                                                                    Tel: 085-3038488

IJsselEnergie helpt om zelfvoorzienend te worden in de eigen energiebehoefte. Huishoudens en bedrijven kunnen zelf electriciteit opwekken met zonnepanelen. Zonnepanelen zijn besparend, omdat ze zonlicht omzetten in stroom en hierbij geen CO² uitstoten. Een ander groot voordeel van zonnepanelen is dat je de opgewekte stroom direct kunt gebruiken waardoor je direct bespaart op je energierekening.

Greenworld B.V.                                                                 Tel: 077-4653004

Green Recovery levert zonnepanelen en warmtepompen voor particuliere en bedrijfsmatige verduurzamingsprojecten

In de transitie naar een klimaatneutrale samenleving is een enorme klimaatwinst te behalen bij de industrie en het bedrijfsleven.
Om de benodigde CO²-reductie te behalen, wordt het bedrijfsleven gestimuleerd om energiebesparende maatregelen te treffen en gebruik te maken van duurzame energiebronnen, processen en technieken. Green Recovery werkt aan de omslag van fossiele naar duurzame energiebronnen, dat nodig is om de uitstoot van CO² te verminderen en klimaatverandering te begrenzen.
Iedereen wordt er beter van wanneer we meer gebruik maken van zonne-energie en we zuiniger zijn op de steeds schaarser wordende energiebronnen.

JB Solar                                                                           Tel: 06-42200276

Bij ons kunt u terecht voor de levering en installatie van complete zonnepaneel systemen.

Flexibiliteit staat hierbij voorop en bij ons is veel mogelijk. Bij de aanschaf van een installatie krijgt u altijd gratis advies en kunt u kiezen voor doe het zelf montage, laten monteren of een combinatie ervan.

J&M Solar                                                                           Tel: 043-8505164

Super service & Zeer scherpe prijs. Een oplossing voor ieder type dak. Beschikbaar in onze webshop. Professioneel advies. Informatie en kosten. Vergelijk Zonnepanelen. Verkoop van zonnepanelen. Montage van zonnepanelen. De beste zonnepanelen. Uitstekende service.

Twente Zon                                                                        Tel: 06-42200276

Alles draait om kwaliteit en rendement. Daarop hebben wij de materialen geselecteerd, die wij met groot vertrouwen aanbieden. De gedachte overheerst dat als iets gedragen wordt in de professionele markt, dit eindgebruikers zoals u ten goede komt.

Zonne-energie is zo’n duurzame energie vorm. Wij hebben geprobeerd alle relevante informatie over hoe het werkt en wat het kost voor u op een rij te zetten. En het kennis platform bevat verschillende artikelen met relevante informatie over zonnepanelen en alles wat daarbij komt kijken.

Kienergie                                                                         Tel: 052-2242578

Wij ondersteunen u graag bij collectieve acties en postcoderoos subsidie mogelijkheden.Voorbeeld van artistieke plaatsing
Hieronder ziet u een schitterend voorbeeld van plaatsing zonnepanelen zoals dit lange tijd heeft gestaan op een woonboot te Meppel, panelen in de vorm van de zon, mooier kan het niet.

GroenOpgewekt 5.0                                                         Tel: 052-2853513

Welke maatregelen kunnen worden getroffen om het energieverbruik te verminderen, welke technieken er kunnen worden ingezet, welke investeringen zijn hiermee gemoeid en welk effect heeft dit op uw energieverbruik?

De transitie naar duurzamere vormen van energieproductie en- gebruik is noodzakelijk en vormt de grondslag voor onze activiteiten.We willen de Energietransitie nu, daadkrachtig en met visie en focus aanpakken, dan wordt iedereen er beter van – KLIMAATNEUTRAAL IN 2050

Nederland schakelt van fossiele brandstof naar schone energie. Aan deze noodzaak zitten veel grote voordelen verbonden, als we het nu in één keer aanpakken, want de Energietransitie is haalbaar en betaalbaar.

Het kost ook veel geld, maar dat geld is er. En we verdienen het terug, met goedkope energie van eigen bodem.We worden onafhankelijk van fossiele energie uit instabiele regio’s. Een enorm karwei en dat is goed, Het levert kansen, banen, kennis, innovatie en schone lucht op. 

Meterik Elektro                                                                Tel: 06-23204251

Ferraris is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Naast ons uitgebreide assortiment aan zonnepanelen bieden wij u een totaalconcept. Dagelijks werken wij met een enthousiast team die u graag advies op maat komen geven over de energie-oplossing die past bij uw situatie. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant leveren, installeren en monitoren wij uw zonnestroomsysteem. Graag maken wij ook uw woning of bedrijfspand klaar voor de toekomst!

DWD Service                                                                   Tel: 06-30403638

De kracht van DWD Service is dat wij een totaalpakket bieden. Je kunt bij ons terecht voor zowel zonnepanelen, zonneboilers als kachels. Wij kijken ook of de verschillende systemen bij elkaar passen en stemmen dit af op uw situatie. Opdrachten variëren van het installeren van een CV-ketel, het vakkundig monteren van nieuw sanitair tot het helpen om complete woningen van het gas af te krijgen.

DWD Service richt zich vooral op particulieren en kleine ondernemers uit de regio Noardeast-Fryslân. Duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap zijn kernwoorden voor deze onderneming. Dat blijkt uit de materialen waarmee DWD Service werkt, maar ook uit de manier van werken

SolarDistri                                                                        Tel: 085-0470300

SolarDistri is een jonge organisatie met een rijke voorgeschiedenis. Tien jaar ervaring in de wereld van inkoop en distributie zorgt ervoor dat SolarDistri een groot netwerk heeft opgebouwd. Vanuit dit netwerk hebben we de beste leveranciers en merken voor u geselecteerd. Daarnaast weten we, met ruim tien jaar ervaring in de zonne-energiebranche, als geen ander hoe we u het beste kunnen ondersteunen.

Wij leveren onze zonnepanelen en omvormers aan groothandels, installatiebedrijven, EPC’s, energiecollectieven en grootschalige projecten. In iedere situatie zijn wij betrokken bij het hele proces en helpen we u ook na de aankoop graag waar nodig.

JDG Zonnesystemen                                                           Tel: 029-7581877

JDG Zonnesystemen adviseert, levert én installeert zonnepanelen.Wij bieden een goede garantie op de installatie waardoor u jarenlang zorgeloos van zonne-energie profiteert.Ook voor service en aftersales bent u aan het juiste adres.Wij zijn een plaatselijke gespecialiseerde installateur en daarnaast ook Cito-gecertificeerd.

Zonnepanelen laten plaatsen wordt daardoor wel heel eenvoudig.

 • Na persoonlijk of telefonisch contact wordt een afspraak met u gemaakt.
 • JDG Zonnesystemen komt bij u langs om de situatie van de dakconstructie te bekijken en om te bepalen of de meterkast een aanpassing nodig heeft.
 • JDG Zonnesystemen werkt het plan uit, maakt een offerte en bespreekt deze met u.
 • Na akkoord worden de zonnepanelen geplaatst.
 • Tenslotte volgt de oplevering. Hierbij geven we u uitleg over de installatie.
 • Wij melden daarnaast uw systeem aan bij uw netleverancier.
 • Desgewenst kunt u ondersteuning krijgen bij BTW teruggaaf via onze partner. Wij informeren u graag.

Zonderland                                                                       Tel: 0518-471366

 

“Zonderland is een betrouwbaar en innovatief installatiebedrijf met de focus op gasloos. Vanuit hun liefde voor techniek en met hart voor het milieu bieden ze energieslimme woonoplossingen. Comfortabel voor ons als klant en goed voor onze leefomgeving.”

Dat is nogal wat, dat beseffen we terdege. Maar het daagt ons uit om scherp te blijven en vooruit te kijken.

De mogelijkheden die de hedendaagse technieken bieden, daarvan durfden we zelfs niet te dromen bij de oprichting van ons bedrijf in 1979. De broers Huub en Nico begonnen toentertijd met Technisch Buro Zonderland als tweemanzaak. Sinds 2012 is Huub directeur/eigenaar van Zonderland.
We zijn door de loop der jaren meegegroeid met de ontwikkelingen en hebben ons gespecialiseerd om alle denkbare installaties perfect te realiseren. Van 3 is ons personeelsbestand gegroeid naar circa 25 mensen nu.

informeren u graag.

AVT Installaties                                                                 Tel: 0182-607125

Wat je ook kiest. Dit is wat je krijgt.


– Ontwerp zonnestroomsystemen
– Installeren van zonnestroomsystemen​​​​​​​
​​​​​​​- Bouwkundige montage van zonne-energiesystemen

Wij zijn ontstaan om 2 redenen, wij willen graag werken aan een betere toekomst, een groene toekomst, en daarbij een klasse service leveren in deze branche!

AVT Installaties is een snel groeiend bedrijf in zonnepanelen en accu’s (opslag van zonne-energie)

JOVERenergy                                                                    Tel: 06-26940486

Om te profiteren van duurzame energie is er goed advies en een vakkundige installatie nodig. Hierin voorzien wij u graag bij JOVERenergy.

Wat u zult ervaren is dat we gegarandeerd doen wat wij zeggen!
 

 • Altijd een persoonlijk en eerlijk advies
  Wij maken graag een zonneplan op maat, afhankelijk van uw situatie en wensen.

 • U betaalt na de installatie
  Op het moment dat uw zonnepanelen stroom opwekken, doet u pas de duurzame investering.

 • Geen onvoorziene kosten achteraf
  U wilt achteraf niet voor verrassingen komen te staan, vandaar dat al onze prijzen all-inclusive zijn. U weet dus direct waar u aan toe bent.

 • Uitsluitend betrouwbaar materiaal
  Wij laten u tot op paneel niveau meekijken. Uw weet dus precies wat er op uw dak gebeurt.

 • De beste deal, nergens goedkoper
  Wij hanteren de beste prijzen. Vindt u tijdens de aanschaf een scherpere aanbieding met dezelfde materialen? JOVERenergy compenseert u het verschil.

 • Perfecte installatie
  Wij werken alles in samenspraak met u tot in detail af. We zorgen dat de panelen lijnrecht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige plek hangt.

Solar Garant                                                                      Tel: 0512-40000

Solar Garant levert betaalbare zonnepanelen, complete systemen, montage systemen en zon-thermische energie producten. Wij leveren door heel Nederland, België, Duitsland en andere landen. Ook voor off-grid systemen en onderdelen ben je hier op het juiste adres.

Aalberts Installatietechniek                                              Tel: 057-8641294

In ons klantencontact werken wij graag duurzaam
Uit het bedrijf Aalberts Installaties, al meer dan 40 jaar een bekende speler op de markt van elektrotechniek, is in 2012 Aalberts Duurzaam ontstaan. Zwier van der Weerd, directeur van beide bedrijven, wilde met deze uitbreiding de slagkracht en verbreding kracht bij zetten. Inmiddels kan er gesteld worden dat de toegevoegde waarde in veel projecten bewezen is. Bij Aalberts Duurzaam is service vanzelfsprekend. Wij denken graag met u mee vanaf het moment van opname, tijdens de uitvoering en zelfs na oplevering van de installatie. Een onderhoudscontract op maat kan op uw verzoek verzorgd worden. 

RWS Installatie                                                                 Tel: 06-14218343

RWS Installatie is een volledig erkend en gecertificeerd installatiebedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen, omvormers, laadpalen en elektra. Wij zijn gevestigd te Oldenzaal, maar werken door het hele land. Wij zijn sterk voorstander van een transitie naar een duurzamer Nederland en werken dus ook enkel met duurzame techniek.

JVD Zonnetechniek                                                           Tel: 020-3636630 

JVD Zonnetechniek is een allround installatiebedrijf van zonne-energiesystemen, ontstaan in september 2012. Wij verzorgen niet alleen de verkoop van zonne-energiesystemen maar tevens de volledige installatie. Hiervoor hebben wij een vakkundig installatieteam. Onze installateurs zijn gediplomeerd en houden zichzelf continue up-to-date door middel van producttrainingen. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid
In een groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. Door alleen te werken met producten van A-kwaliteit, verzekeren wij u dat uw investering de komende 25 jaar op het dak rendeert. Als particulier en als ondernemer bent u daarom bij JVD Zonnetechniek aan het juiste adres.

                                                                    

Pak De Zon                                                                      Tel: 022-6751727

Wij adviseren, leveren en installeren complete zonnestroomsystemen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Als vooruitstrevend bedrijf hechten we veel waarde aan eerlijk advies, persoonlijke benadering en correcte serviceverlening.

Het werkgebied omvat de provincie Noord-Holland, met de focus op regio West-Friesland. Onderscheid maken wij door de juiste technische expertise te leveren en uitsluitend te werken met kwaliteitsproducten, namelijk omvormers en optimizers van SolarEdge en montagesystemen van Van der Valk Solar Systems.

Wat ooit begonnen is als een hobby voor eigenaar Arjan Ottenbros, is uitgemond tot een professioneel bedrijf met een vast team van collega’s en zelfstandige monteurs. Als team streven we constant naar perfectie, de juiste service en een goede en duidelijke productkeuze!

BlueHome                                                                        Tel: 0186-610023

Wij staan allemaal voor u klaar en zorgen er samen voor dat het hele proces zorgvuldig wordt uitgevoerd. Wij adviseren en begeleiden u geheel vrijblijvend in het voortraject, van subsidieaanvraag tot ontwerp. Wij dragen zorg voor een zorgvuldige, professionele installatie en bieden daarnaast als extra dienst de mogelijkheid tot beheer en onderhoud.

Sunconnect                                                                       Tel: 085-4871580

Welke energie kunt u duurzaam opwekken?

Warmte, Een groot deel van uw energievraag bestaat uit warmte. Warmte kunt u met verschillende onderdelen duurzaam opwekken.Elektriciteit

Thuis verbruikt u elektriciteit voor het licht en elektrische apparaten. Elektriciteit kunt u zelf duurzaam opwekken en opslaan voor eigen gebruik.

Regio Service                                                                    Tel: 06-50606617

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema. Regio Service biedt een breed assortiment aan duurzame installaties; betaalbaar en betrouwbaar. We geven je deskundig advies en bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Je bespaart zo niet alleen flink op je energierekening maar het is ook nog eens goed voor het milieu!

Zonwatt                                                                                Tel: 06-11111127

Wij zijn actief in Zuid Holland. Gevestigd in Pijnacker-Nootdorp, maar ons werkveld betreft ook in de regio Delft, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Delfgauw, Bleiswijk. Voorburg, Leidschendam, Leiden, Ypenburg, Rotterdam, Den Haag

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Sol Solutions                                                                       Tel: 0157-370405

SolSolutions is gespecialiseerd in zonne-energie. Wij leveren en installeren bij particulieren, bedrijven en in de land- en tuinbouw. Dit doen wij al sinds 2009. En met succes! Onze klantenkring verspreidt zich als een ‘zonnevlek’. Lokale en regionale klanten bedienen wij vanuit ons hoofdkantoor in Pijnacker. Landelijke klanten maken gebruik van ons deskundige dealernetwerk.

Go for sunpower                                                                 Tel: 0318-724624

Goforsunpower is een bedrijf dat is opgericht in 2015. Het pand is gevestigd aan de Utrechtsestraatweg 206 in Rhenen. Goforsunpower is een onderdeel van de Kerkhof Groep, een bedrijf dat al 31 jaar lang actief is in de installatietechniek.

De missie van Goforsunpower is om een professionele, betrouwbare en flexibele partner te zijn voor zowel de opdrachtgevers als hun partners.

Goforsunpower wil bouwen aan duurzame relaties met haar opdrachtgevers en partners door professionele en betrouwbare installaties te leveren. Flexibiliteit staat voorop. Door continu te verbeteren en vakkundig te werk te gaan streeft ons team naar uiterst tevreden klanten. Wij zullen pas weggaan wanneer u tevreden bent!

Zonnis Solar Energy                                                           Tel: 076-5449869

In 2009 introduceerde Zonnis Zonnepanelen zonder investeren. Inmiddels hebben we meer dan 3500 huishoudens voorzien van een hoogrendements PV installatie waar door onze klanten nog jaren van geprofiteerd gaat worden. Wilt u gebruik maken van de regeling ‘Zonnepanelen zonder investering’ ? Dan betaalt u de investering met de maandelijkse besparing die u realiseert op uw energierekening door plaatsing van de zonnepanelen. Een van onze adviseurs rekent u van A tot Zonnis voor wat uw persoonlijke plaatje wordt met een installatie en zonder installatie. Wacht niet langer en maak een afspraak om meer te weten: 076 544 98 69 of info@zonnis.nl

Rendement

Ja, en op twee manieren zelfs. Uw stroomrekening gaat omlaag en uw maandelijkse uitgaven gaan naar beneden, vanaf dag 1! De energieprijzen blijven stijgen. In 2018 gaat de rekening weer fors omhoog. De overstap naar een duurzame oplossing komt meer en meer binnen handbereik. Zeker als u zich realiseert dat Zonnis panelen installeert met de laagst mogelijk degradatiewaarde. Dus een lange levensduur en een directe besparing op uw maandelijkse kosten.

BTW terug

Hoeveel BTW kunt u terugkrijgen? Ja, u ontvangt BTW terug. Voor hoelang deze regeling nog in stand blijft kunnen wij niet aangeven maar tot die tijd profiteert u door uw Eigen EnergieCentrale van de BTW teruggaafregeling. Als u de BTW terugrekent dan komt u op ongeveer 17% uit. Dat hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie en het aantal panelen geplaatst maar kan behoorlijk oplopen (in de meeste situaties boven de € 1.000,00). In ieder geval ook weer iets wat wij voor u begeleiden en volledig afronden.

BY Projects                                                                       Tel: 070-2505333  

De bouwers van de toekomst

BY Projects staat voor ‘Building Your Projects’ en bestaat uit een team dat al sinds 2005 samenwerkt. Sindsdien zijn we bezig met verschillende werkzaamheden. Ons team bestaat uitsluitend uit gecertificeerde vakmannen.

Specialisme

Onze specialiteit zit voornamelijk in het uitvoeren van de installatie en de montage van zonnepanelen op grondgebonden en gestapelde woningen. We doen daarbij veel projecten voor woningbouwcorporaties, nieuwbouwprojecten, commerciële daken en particuliere woningen. Daarbij vinden wij het belangrijk om een eindproduct op te leveren waar iedereen trots op is.

Van Riesen Duurzame Installatietechniek                         Tel: 050-7271020

Van Riesen is de duurzame installateur voor zowel bestaande als nieuwbouw! Voor alle duurzame installaties, zoals zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels bent u aan het juiste adres. Van Riesen installeert, adviseert en ondersteunt u op alle mogelijke punten! 

Wilt u ook alles weten over energie besparen? Kom dan naar onze showroom, hier worden alle mogelijkheden om energie te besparen aan u gepresenteerd.

“We lenen de aarde van onze kinderen”

Naast duurzame installateur zijn wij ook allround totaalinstallateur die staat voor kwaliteit. Een nieuwe cv-ketel, dak- en zinkwerk, elektrotechniek of onderhoud en service aan de installatie, Van Riesen Duurzame Installatietechniek kan u ook hierin voorzien.

BT Duurzame Installatietechniek                                      Tel: 073-8222157

BT Duurzame Installatietechniek is uw partner op het gebied van duurzame en energiebesparende maatregelen. Hierbij kunt u denken aan toepassingen, zoals ledverlichting, zonnepanelen, energie-opslag, warmteterugwinning, zonneboilers, warmtepompen en oplaadpalen voor elektrische auto’s.

Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om u van goed advies te voorzien over de mogelijkheden. Wij kunnen u helpen met uw keuze voor bepaalde duurzame of energiebesparende producten en kunnen voor u de totale installatie en nazorg uit handen nemen.
Bovendien zijn onze adviseurs speciaal opgeleid om u een integraal en op maat gesneden advies te kunnen geven als u interesse heeft in energieneutraal of energieopwekkend (ver)bouwen. Energieneutraal wil zeggen dat een woning of gebouw over een jaar gezien evenveel energie opwekt als dat het gebruikt. Energieopwekkend wil in die zin zeggen dat een woning of gebouw meer hernieuwbare energie opwekt dan dat het voor het eigen gebruik nodig heeft.

Flex Design & Engineering                                                Tel: 06-52502773

In September 2011 heeft Johnny van Heel zijn Bachelor of Engineering behaald aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Na zijn studie vertegenwoordigd hij het beroep als Mechanical Design Engineer in de Offshore branche.

Door zijn passie in techniek is hij halverwege het jaar 2014 als particulier geïnteresseerd geraakt in alternatieve energie methoden. Dit kwam mede doordat hij tijdens de verbouwing van zijn eigen woonhuis zijn woning zo energie neutraal mogelijk wilde maken.
Er zijn talloze manieren om een energie neutrale woning te realiseren. De verschillende opties zijn grondig bestudeerd en uiteindelijk is er gekozen voor zonnepanelen, electrische boiler en een regenwater hergebruik systeem.

Begin september 2014 is hij gestart met het ontwerpen van zonnepaneel steunen, die onder de ideale hoek op een plat dak constructie geplaatst kunnen worden. Nu vragen sommige mensen zich af: “Waarom zelf ontwerpen als het idee voor platte daken al bestaat?” Door zelf specifiek in te spelen op de situatie kan er een optimaal rendement behaald worden, wat uiteindelijk resulteerd in een hoger rendement en een lagere terugverdientijd.
Uiteindelijk zijn er 21 panelen aangesloten op een omvormer, die de duurzaam opgewekte stroom teruglevert aan het net. De installatie voldoet ruimschoots aan onze stroombehoefte, om zelfvoorzienend te kunnen zijn.

Bouwbedrijf Lont                                                              Tel: 0518-409393

Bij bouwen bepaalt het proces de uitkomst. Vakmanschap betekent bij Lont daarom allereerst: werken op basis van gelijkwaardig samenspel met klanten en ketenpartners.

Ik bouw, jij bouwt, wij bouwen… samen!

Verbinding is een kritische succesfactor bij bouwen, want zonder verbinding hangt alles als los zand aan elkaar. Dat geldt voor bouwconstructies, maar óók voor de partijen die betrokken zijn bij een project. Als totaalbouwer van Noord-Nederland – al vanaf 1872 – hebben wij alles in huis om vandaag toekomst te maken, van ontwikkeling tot creatie en uitvoering. Tegelijk beseffen wij dat het samenspel met onze klanten en ketenpartners cruciaal is voor resultaten met toegevoegde waarde.

Bouwprojecten bestaan uit een grote hoeveelheid radertjes en het is de uitdaging om die soepel op elkaar te laten aansluiten. Het proces bepaalt de uitkomst, daarom hechten we bij Lont zoveel waarde aan de manier waarop we binnen bouwteams met elkaar omgaan. Als er ruimte is voor de inbreng van alle betrokkenen en we samen leren van fouten, dan komen we altijd tot de beste oplossingen. In de bouw heeft ieder zijn eigen rol en verantwoordelijkheid, maar uiteindelijk is teamgeest de meest krachtige motor.

Svalue Zon- & Windenergie                                              Tel: 049-3490321

SVALUE SOLAR SYSTEMS SOMEREN  is gespecialiseerd in verkoop, levering en  installatie van zonnepanelen. Photovoltaïsche en thermische zonnepanelen.

Vanuit Someren worden deze systemen geleverd en geïnstalleerd in Zuid Oost Brabant en  Noord West Limburg.

Denk aan plaatsen als Someren, Asten, Heeze, Mierlo, Nuenen, Geldrop, Deurne, Nederweert, Weert, Helmond, Maarheeze, Leende.

EnergieRijk                                                                     Tel: 046-4434856       

Energierijk is ontstaan omdat een aantal mensen zijn gaan nadenken over hun toekomst. Niet alleen over die van hun zelf maar ook over die van hun kinderen.
Zij worden NU al dagelijks geconfronteerd met klimaatveranderingen en het opraken van fossiele brandstoffen.
Wij dachten hier moeten we iets aan doen en dat kan alleen door op alle fronten energie te besparen. De toekomst van ons en de kinderen hebben we in eigen hand.

Energierijk is zo op 5 juni 2009 geboren en onze missie is het adviseren in, het verkopen en installeren van energiebesparende producten aan zowel particulieren als bedrijven in de segmenten zon en licht.

Wilt u ook meehelpen aan de toekomst van uw kinderen neem dan contact met ons op en we doen het samen.

                                                                  

Bink Solar                                                                         Tel:076-5991700

Het is de zomer van 2009 als we de eerste zonnepanelen installeren op een woonhuis in Zundert. De installatie trekt de aandacht van de hele straat, verwondering alom. Vandaag de dag zijn we als BINK Solar gegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor Zuid-Nederland. Wij zijn onderdeel van de BINK Groep. Een betrouwbaar familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is op de markt.

Ons team adviseert en installeert zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Zo hebben we de afgelopen jaren vele zonnepanelen op woningen, bedrijven en overheidsinstellingen geplaatst.

.

Solar Noord                                                                      Tel: 0599-650123

SOLAR NOORD IS DE SPECIALIST OP HET GEBIED VAN ZONNE-ENERGIE

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak bent u bij ons aan het juiste adres voor een duurzaam zonnepanelensysteem. Hierbij is ons uitgangspunt een hoog rendement en een kwalitatief hoogstaande installatie. Hierdoor bent u ook in de toekomst verzekerd van de hoogste opbrengsten.

Buist Solar technologie                                                   Tel: 0599-700226

Zonne-energie is een specialiteit.
Onze specialiteit maar vooral ook onze passie.

Elk project is voor ons een stukje maatwerk, waarbij we altijd zoveel mogelijk rekening proberen te houden met uw wensen.

 • Vrijblijvend helder en uitgebreid advies
 • Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding
 • Uitgebreide garantie
 • Btw-teruggaaf: Wij regelen het voor u!

BPA Maatwerk                                                                 Tel: 06-86650394

Welke energie kunt u duurzaam opwekken?

Warmte, Een groot deel van uw energievraag bestaat uit warmte. Warmte kunt u met verschillende onderdelen duurzaam opwekken.Elektriciteit

Thuis verbruikt u elektriciteit voor het licht en elektrische apparaten. Elektriciteit kunt u zelf duurzaam opwekken en opslaan voor eigen gebruik.

Awizon                                                                               Tel: 0512-363031

Awizon is al ruim 16 jaar expert op het gebied van de advisering, levering en montage van zonne-energie systemen. Vanuit Surhuisterveen leveren en monteren wij zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit;

Awizon is dé partner voor de uitvoering van klein- en grootschalige projecten

Weinans Elektrotechnisch Installatiebureau                   Tel: 059-9580355

Weinans Elektrotechniek is expert in elektrotechnische installaties. Bij ons zijn al uw elektrotechnische werkzaamheden in veilige en vertrouwde handen. Wij combineren vakmanschap met de laatste technieken en de nieuwste materialen. Onze werkzaamheden bestaan vooral uit het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties in nieuwbouw en verbouw en bij renovatie. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Als totaalinstallateur denken wij voortdurend met u mee. U krijgt dus het beste advies en een op maat gesneden installatie.

Wij zijn erkend door Sterkin. Sterkin is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert.

Ook voor NEN 3140 of 1010 keuringen van uw elektrische installatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Platen Duurzame Technieken B.V.                                    Tel: 059-9580355

Platen Duurzame Technieken is dé specialist van Noord Nederland op het gebied van zonnepanelen en zonneboilers. We leveren zelfs rode zonnepanelen ingebouwd in het dak.

Naast bovengenoemde specialiteiten zijn wij ook thuis in andere duurzame energieoplossingen. Meer informatie hierover is te vinden op deze website.

Platen Duurzame Technieken levert, installeert en onderhoudt zonnepaneel systemen voor zowel de particuliere als zakelijke klanten.

Ontwikkelingen in de duurzame techniek volgen elkaar razend snel op. Regelingen en subsidies veranderen ook met regelmaat. 

Halmtech                                                                         Tel: 06-44652967

Halmtech heeft PV systemen in het assortiment. Er is veel keus in de markt en het is niet altijd even makkelijk om de “appels van de peren“ te onderscheiden. Halmtech voert in de systemen 3 merken panelen van gerenomeerde fabrikanten.

ABC Zonnepanelen                                                          Tel: 011-5729998

ABC Zonnepanelen heeft het betaalbaar maken van duurzaamheid als missie. Dit vertaalt zich in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zonnesystemen met een relatief korte terugverdientijd. Daarnaast proberen we, door veel voorlichting te geven, onze klanten ervan te overtuigen dat ook zij iets kunnen bijdragen aan het verduurzamen van de maatschappij. We laten zien dat dit niet alleen goed is voor de samenleving, maar ook goed is voor hun portemonnee.

SolarWatt                                                                          Tel: 0344-767002  

Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag de toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energie systemen, de Europese marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Meer dan 300 mensen over de hele wereld werken aan jouw energietoekomst.

Naast het Duitse hoofdkantoor in Dresden hebben we ook dochterondernemingen in Nederland, Australië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Spanje. Installateurs en eindgebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld zijn overtuigd van de uitstekende kwaliteit van onze SOLARWATT producten.

Aarde.nl                                                                           Tel: 0132-040943

Aarde.nl is in 2016 opgericht door en met mensen met passie voor duurzame energie, nagenoeg allemaal werken zij al zo’n 10 jaar in deze branche.

Wij vertrouwen erop dat we met duurzame energie een steentje kunnen bijdragen aan het milieu en aan het verbeteren van onze leefomgeving. Zo kunnen ook de toekomstige generaties genieten van een schone Aarde. Daarnaast levert duurzame energie lagere kosten op uw energierekening.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en professionele aanpak en hebben aandacht voor uw specifieke situatie. Het is ons streven om aan de wensen en behoeften van de klant te voldoen. Dit doen we door het leveren van topkwaliteit producten en het bieden van de best mogelijke service. Welke producten of diensten we ook leveren, ons doel blijft gelijk: Het bieden van betrouwbare oplossingen voor de lange termijn, die bijdragen aan het milieu en beperken van de energiekosten

Energie Perspectief                                                            Tel: 06-51167132

In 2010 heb ik samen met mijn compagnon het bedrijf Energie Perspectief opgezet, waar ik begonnen ben als technisch adviseur. Door mijn ruime werkervaring in de techniek ben ik in staat op technisch vlak mee te denken en te zoeken naar de beste oplossing.

Door regelmatig zelf zonnepanelen te installeren weet ik als geen ander wat het opbouwen van een PV installatie inhoud. Voordat we aan een project beginnen spreek ik alles met de monteur door en achteraf volgt altijd een korte evaluatie. Het is belangrijk om ieder detail te weten zodat ik de kwaliteit van mijn bedrijf kan bewaken.

Ik vind het belangrijk me goed te verdiepen in de klant. Hier neem ik uitgebreid de tijd voor en zet hierbij de klant centraal. Omdat voor veel mensen zonnepanelen een eenmalige langdurige aanschaf is, is het belangrijk om hier uitgebreid bij stil te staan.

Ik bekijk de situatie bij de mensen thuis en geef een uitvoerig beeld hoe de installatie er uit komt te zien. Ook na de installatie van de zonnepanelen blijf ik in contact met de klant. Ik ben betrokken bij de inkoop en hierdoor is mijn productkennis groot en kan ik flexibel zijn richting u als klant indien u afwijkende wensen heeft.

Ouxo Energy                                                                    Tel: 085-3035328

We bieden zonne-energie oplossingen op maat, geschikt voor elke situatie. Of het nou gaat om projectontwikkeling, het leveren van duurzame producten of het installeren van deze producten, wij helpen je verder.

Wij kijken verder dan alleen het opwekken van zonne-energie, het sturen en opslaan van deze energie gaat namelijk steeds belangrijker worden. Slim gebruik maken van de energiemarkt en het slim aansturen van apparatuur, zorgen voor een hogere zelfconsumptie en dus ook voor een grotere besparing.

Zet daar onze eigen 20 jaar garantie en het niet hoeven doen van een aanbetaling tegenover en u heeft een complete service van A tot Z.

Zonne-energie anno 2019.

Technisch Expert Jansen                                                   Tel: 059-5431650

Technisch Expert Jansen bv is een totaal installatiebedrijf voor elektra -, gas -, water – en cv installaties voor particulier, woningbouw en utiliteitswerken. Het bedrijf is in mei 1945 opgericht door de heer H. Jansen als smidsbedrijf die zich vooral bezig hield met landbouwwerktuigen, constructiewerken, haarden, kachels, land – en tuinbouwgereedschappen. Het bedrijf was toen gevestigd in Usquert.

 

AT Solar en Elektrotechniek                                           Tel: 085-4011938

AT Solar en Elektrotechniek is een dynamisch en veelzijdig elektrotechnisch installatiebedrijf, met een vestiging in Varsseveld. Door flexibele inzet over de Achterhoek en Twente zijn wij in staat onze klanten over een breed gebied in Nederland te voorzien van onze diensten.

Het bedrijf beschikt over een ruime ervaring in de uitvoering van kleine tot grote utiliteitsprojecten maar ook in de woningbouw en de agrarische sector. Door o.a. de groeiende vraag naar zonne-energie heeft AT Solar en Elektrotechniek zich gespecialiseerd op ontwerp, aanleg en onderhoud van PV-installaties, bij zowel particulieren als bedrijven.

Voor ons staat vakmanschap en maatwerk voorop. Wij kunnen u door onze jarenlange ervaring in de elektrotechniek vakkundig adviseren en verzorgen voor u de complete uitvoering.

.

Prokom                                                                            Tel: 040-2545728

PROKOM is uw dienstverlener uit Brabant voor elektrotechnische werkzaamheden.

Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechniek en zonne-energie.

Een overzicht van onze diensten voor bedrijf en particulier zijn:

    – Elektrotechniek
    – Telecommunicatie
    – Zonne-energie
    – Advies & Inspectie
    – Service en onderhoud
 

De klant staat bij ons centraal en de uitvoering van de werkzaamheden is op uw wensen afgestemd.
Deze zorgvuldige uitvoering ziet u terug in het resultaat.
PROKOM staat ingeschreven bij de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI).

Solar Exclusief Venlo                                                        Tel: 06-39002165  

Solar Exclusief wil graag bijdragen aan een betere wereld door bij iedereen de gas- en stroommeters op 0 te krijgen. Zonne-energie speelt daar een belangrijke rol in.

Dankzij ons concept is de aanschaf van zonnepanelen voor iedereen haalbaar. Wij verzorgen het volledige traject van plaatsing, installatie en (na-)inspectie.

Lemon Solar                                                                       Tel: 070-2200747

Lemon Solar is in april 2013 opgericht door Michiel Jehee. Besparen op je energierekening én een positieve bijdrage leveren aan het milieu waren zijn motivatie om zonnepanelen op zijn eigen dak te leggen. 

Waarom zou je geld op een spaarrekening zetten als zonnepanelen zoveel meer rendement opleveren? De missie van Lemon Solar is dan ook meer gebruik maken van duurzame energiebronnen, zoals de zon.

Lemon Solar is gevestigd in Leidschendam-Voorburg en is dé specialist voor zonnepanelen in de regio’s Den Haag en Leiden.

De Zon In Huis                                                                  Tel: 06-81089361

Het samenstellen, installeren en leveren van duurzame energieoplossingen. Op die manier willen we er zorg voor dragen dat er minder gebruik gemaakt wordt van fossiele brandstoffen. En wie weet gebruiken we in de toekomst helemaal geen fossiele brandstoffen meer.

Veldman & De Vries wil een bijdrage leveren in de energietransitie door het ontwerpen, installeren en leveren van duurzame energieoplossingen. De kernwaarden zijn kwalitatief goede installaties, met producten van hoge kwaliteit en de best mogelijke garanties tegen een eerlijke en redelijke prijs.

Door gebruik te maken van gratis en onuitputtelijke energiebronnen (zoals bijvoorbeeld de zon) wil Veldman & De Vries een bijdrage leveren in de energietransitie door het ontwerpen, installeren en leveren van duurzame energieoplossingen en zodoende minder afhankelijk te worden van fossiele brandstoffen en onze CO2-uitstoot te verminderen.

Visie
Veldman & De Vries wil bouwen aan een bedrijf dat een bijdrage levert aan de energietransitie. Voor alle gebouwen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

ZonDirect Solar Solutions                                                 Tel: 06-39785620

ZonDirect levert en installeert zonnepanelen, monitoringsystemen, warmtepompen en infrarood-verwarming tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We maken gebruik maakt van een dealernetwerk van gecertificeerde installateurs met een landelijk dekkend netwerk.

Wij ontzorgen en ondersteunen klanten in het doolhof van energiebesparende maatregelen en ontzorgen hen op de route naar een lagere energierekening. Enkele van onze klanten zijn inmiddels “energie-neutraal” of leveren zelfs meer energie op dan ze zelf nodig hebben.

Alle producten zijn voorzien van de noodzakelijke certificaten voor de Europese markt. De leveranciers zijn al vele jaren actief op de duurzame markt. Kortom:

 • Eigentijdse producten tegen een scherpe prijs.
 • Geen containerdump van overjarige producten!

MJ Solar Import                                                                Tel: 024-6454189

 Duitse kwaliteit
Wij werken alleen met kwalitatieve producten die gemaakt zijn conform de Duitse kwaliteitsnormen, en uitgebreid getest voor zware weersomstandigheden.
 Directe lijnen
Wij hebben directe lijnen met de fabrikanten, waardoor u niet onnodig te veel betaalt voor alle onnodige tussenpartijen.

 Technische Kennis

Wij zijn van origine een elektro-technisch installatiebureau, en weten daarom precies welke producten het beste zijn.

Yntema Installatietechniek                                                Tel: 0515-579258

Installatiebedrijf in wons

Free Sun Solar                                                                 Tel: 0515-335770

Free Sun Solar is een op duurzaamheid gericht bedrijf

De focus van ons bedrijf ligt op het in-en verkopen van zonnepanelen plus alle bijhorende diensten en werkzaamheden.

Ervaring die we hebben opgedaan is, dat we eerst de zonnesystemen zelf of het dak zijn gaan plaatsen. Daardoor kregen we het inzicht om bij de klant een goede opname te doen, wat resulteerde in het totale geplaatste vermogen van 750 Mwh tot nu toe.
Ook volgt Free Sun Solar regelmatig opleidingen verzorgt door onze leveranciers in Duitsland en Nederland, daardoor kunnen we onze klanten zo goed als mogelijk te informeren van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes in de markt

2-Improve Energy                                                          Tel: 075-6703958

Ons doel is altijd geweest dat een huis zonder aansluiting zelfstandig in zijn eigen energiebehoefte kan voorzien. Wij hebben gekozen om ons te richten op de warmte, aangezien in de meeste gevallen de warmte-vraag groter is dan de stroom-vraag.

Hierdoor is onze core business de zonneboiler ontstaan, later zijn we naar andere alternatieve verwarmingsbronnen gaan zoeken om een mooie zomer/winter oplossingen te vinden.

Miosole                                                                              Tel: 0418-700544

Miosole levert zonnepanelen voor particulieren en bedrijven. Wij monteren op hellende-en platte daken de onderconstructie van aluminium, staal of kunststof. Vervolgens monteren wij de zonnepanelen op de onderconstructie, plaatsen de omvormer en zorgen voor de solar bekabeling van de zonnepanelen naar de omvormer. Uiteraard leggen wij de bedrading voor de netspanning van de omvormer naar de meterkast en verzorgen de aansluiting of uitbreiding op de groepenkast. Kort gezegd van A tot en met Z.

 

Sunergy Installatie                                                          Tel: 079-8888714  

Sunergy Installatie is een professionele en ervaren zonnepanelen installateur uit Zoetermeer en adviseert en installeert zonnestroomsystemen op maat voor zowel particulieren als bedrijven.

Iedere zonnestroominstallatie betreft maatwerk, omdat geen enkel dak hetzelfde is en iedereen zijn eigen wensen heeft.

Zo wordt de keuze van het zonnepaneel en montagesysteem bepaald aan de hand van uw wensen, budget en het bruikbare dakoppervlak. Daarnaast zijn de ligging van uw dak, eventuele schaduwobjecten en de wens om uw installatie te kunnen monitoren bepalend voor welk merk en type omvormer het beste bij uw situatie past.

Sunergy Installatie zoekt samen met haar klanten naar een passende oplossing, waarbij we rekening houden met uw wensen en eisen.

Sunergy Installatie heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en daarom vinden wij het erg belangrijk dat uw zonnestroominstallatie goed presteert en aan uw verwachtingen voldoet. Wij voorzien onze klanten van een open en eerlijk advies en schromen daarom niet om een afwijkend advies te geven indien de situatie hierom vraagt, uiteraard altijd in goed overleg met onze klant. De door ons geadviseerde en geoffreerde installaties hebben geen nacalculaties of onduidelijke stelposten, zo weet u altijd waar u aan toe bent zonder vervelende verrassingen achteraf.

 
Zaken doen met Sunergy Installatie gaat dus verder dan alleen het installeren van zonnepanelen!

Innodura                                                                          Tel: 079-8891883  

Bij Innodura bent u verzekerd van goede kwaliteit en een vlekkeloze installatie. Wij vinden het zeer belangrijk dat u niet alleen snel en voordelig zonnepanelen op uw dak heeft liggen, maar dat u ook maximaal rendement behaalt op uw duurzame investering.

Daarom helpen we u graag bij het uitkiezen van een zonnepaneleninstallatie die perfect is afgestemd op uw dak en de hoeveelheid zon die op uw dak schijnt. Zo profiteert u van een langere levensduur van uw installatie, heeft u minimaal tot geen onderhoud aan de panelen en is uw woning voorzien van voordelige groene energie.

Wijsman Duurzaam                                                        Tel: 0799-3313678  

Bij Innodura bent u verzekerd van goede kwaliteit en een vlekkeloze installatie. Wij vinden het zeer belangrijk dat u niet alleen snel en voordelig zonnepanelen op uw dak heeft liggen, maar dat u ook maximaal rendement behaalt op uw duurzame investering.

Daarom helpen we u graag bij het uitkiezen van een zonnepaneleninstallatie die perfect is afgestemd op uw dak en de hoeveelheid zon die op uw dak schijnt. Zo profiteert u van een langere levensduur van uw installatie, heeft u minimaal tot geen onderhoud aan de panelen en is uw woning voorzien van voordelige groene energie.

De Vaan Installatietechniek                                             Tel: 011-5608404

 

met Doe nu Slim

Wat zeggen klanten over de aansluitservice voor modern Nederland?
Familie Versfeld
Familie Versfeld
Fijn geholpen
Lees verder
Fijn geholpen door Doe Nu Slim Ze hebben mij geholpen met verschillende voorzieningen zodat ik nu heb wat ik echt wil en nodig heb. Ze bieden echt een totaalpakket aan! + Vriendelijk personeel + duidelijk verhaal + snel geregeld
Familie Kayen
Familie Kayen
Gemakkelijk
Lees verder
Fijn geholpen door Doe Nu Slim Ze hebben mij geholpen met verschillende voorzieningen zodat ik nu heb wat ik echt wil en nodig heb. Ze bieden echt een totaalpakket aan! + Vriendelijk personeel + duidelijk verhaal + snel geregeld
Familie Broos
Familie Broos
Meer bespaard
Lees verder
Nadat ik zonnepanelen heb laten installeren dacht ik al te genoeg te besparen. Door Doe Nu Slim zie ik dat er nog meer bespaard kan worden door de juiste leverancier te kiezen.
Previous
Next

Ook verduurzamen & Besparen

Start met besparen!

En laten we met ze alle Nederland duurzaam maken!
Neem contact met mij op!
logo conscience calling

Onze complaince score op internationale markt

96.02%

Wij zijn 1 op de 6 bedrijven in Nederland die complaint zijn op de internationale markt!
Neem contact met mij op!

Partner Worden?

van Doe nu Slim

Wordt ook Partner van ons!

En laten we met ze alle door samenwerken, Nederland duurzaam maken
Ik wil partner worden